Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

PSYCH-K®

De ijsberg staat symbool voor het bewuste ten opzichte van het onderbewustePSYCH-K® is een methode ontwikkeld door Robert M. Williams waarbij belemmerende overtuigingen worden omgevormd. Celbioloog dr. Bruce H. Lipton onderschrijft deze methode.

Overtuigingen, die je tegen kunnen houden om volledig in het leven te staan, worden dusdanig omgezet zodat ze juist vóór je gaan werken. Op deze manier kun je vrede en harmonie met jezelf creëren. Tevens zul je gaan ontdekken dat je meer en meer het leven kunt gaan leiden dat je ambieert.

Door gebruik te maken van de kennis van kinesiologie en de werking van de hersenen, kunnen door middel van beeld, geluid en beweging processen in de hersenen worden geactiveerd, die zorgen voor een blijvende, fundamentele verandering in het eigen systeem.

Omdat deze methode werkt aan veranderingen in het onderbewustzijn, zal (net als bij EFT) nieuw gedrag als vanzelf plaatsvinden. Je hoeft je bijvoorbeeld dus niet mentaal voor te bereiden op situaties die je lastig vindt. Je zult ondervinden dat je lastige situaties met gemak aankunt.

PSYCH-K® gebruikt de hersendominantie theorie om overtuigingen die je saboteren op eenvoudige wijze om te vormen tot ondersteunende overtuigingen. Dit geldt voor alle gebieden in je leven. Denk aan financiele voorspoed, eigenwaarde, gezondheid, relaties en loopbaan.

Speelt dit in je leven?

  • je hebt regelmatig last van overweldigende emoties, zoals woede of angst
  • je hebt het idee dat als je zo doorgaat je binnenkort thuis zit met een burnout
  • je hebt last van een bepaald beeld of dwanggedachte dat je maar niet uit je hoofd krijgt
  • je hebt veel last van negatieve en/of belemmerende overtuigingen die het leven of het werken bemoeilijken
  • je klapt regelmatig dicht tijdens presentaties of leiding geven
  • je vindt dat er ECHT iets moet veranderen, anders ‘wordt het nooit wat’
  • etc

Dan kan ik je een sessie PSYCH-K® aanbevelen.

Afspraak
Als je af een oplossing zoekt voor jouw emotionele en/of lichamelijke belemmering, mail me dan (zie contact) om een afspraak in te plannen voor één sessie. We zullen de techniek toepassen en we kunnen dan meteen kennismaken. Dan weet je of PSYCH-K® iets voor jou is en of ik de juiste coach/therapeut voor jou ben.

Een sessie duurt één uur en bedraagt € 90,- (incl. BTW)
(bekijk hier de Algemene Voorwaarden)


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"