Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Systemisch Werken

Systemisch WerkenWie we zijn hebben, we te danken aan de familie waarin we zijn geboren. Hoe we zijn, danken we aan de dynamieken binnen onze families. En daar hebben we onbewust conclusies uit getrokken en onbewust overtuigingen op gebaseerd.

Met systemisch werken, kijk ik met je naar de invloed die het grote geheel op je heeft. Via opstellingen wordt zichtbaar gemaakt welke onbewuste patronen een rol spelen in iemands leven. Bijvoorbeeld waarom een bepaald probleem alsmaar de kop opsteekt. Of waarom een bepaald doel maar niet gehaald wordt. En die inzichten kunnen bij jou op een diep en emotioneel niveau binnenkomen, zodat oude patronen losgelaten en wonden geheeld kunnen worden.

Elk systeem kan worden opgesteld: familiesystemen, organisatiesystemen, zelfs ziektesystemen. Alles om je te laten zien wat er is, wat je mag accepteren en wat je nog te doen hebt.

De grondlegger van Systemisch Werken, zoals we het in de westerse wereld kennen, is Bert Hellinger (1925-2019).  En de wetmatigheden die hij heeft beschreven, zijn zo oud als het Universum zelf.  Al eeuwenlang zijn deze wetten bekend bij sjamanen, priesters en andere gewijde mensen over de hele wereld. Bert Hellinger heeft van zijn onderzoek een toegankelijke vertaling gemaakt waar we veel inzichten uit kunnen halen. 

Bij het Bert Hellinger Instituut heb ik in 2020 geleerd hoe je online opstellingen kunt begeleiden. Bij Phoenix heb ik de opleiding Systemisch Werken in 2021 afgerond.
Mocht je een vraag of een probleem willen onderzoeken, door het op te stellen, neem dan contact met me op.

OPSTELLINGSMIDDAG
Op deze vrijdagen organiseer ik een opstellingenmiddag. Ik stel in stilte op, dat wil zeggen, de vraag vertel je alleen aan mij. De rest van het gezelschap staat representant voor alle elementen in jouw vraag. En omdat ze jouw vraag niet kennen, kunnen ze alleen maar met aandacht voelen wat er is in het moment. Zo kun je zien wat het veld je wil laten zien. En ook kun je ervaren wat er gebeurt als je een bepaalde beweging of stap maakt. Om mee te doen, moet je je eerst aanmelden.

Data:

11 november  2022 (sluitingsdatum 8 november 2022)

Tijd:

13.00 – 17.00 uur  (13.00 inloop, 13.30 start)

Aantal deelnemers:

Er is plek voor maximaal 8 mensen.
De middag gaat door bij minimaal 4 personen (inclusief vraagsteller).

Kosten per middag:

€ 80 als je een vraag wilt opstellen
€ 50 als je representant wilt zijn. Als representant profiteer je namelijk ook van de inzichten van de vraagstellers.

Lokatie: Dreumeland aan de Parkzichtlaan 140, 3544 MN in Utrecht (Leidsche Rijn).

Je kunt daar gratis voor de deur parkeren.

Wil je meedoen? Geef je dan op via contact.


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"