Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Recensies

Boek: 'De zetel van de ziel'

In 2016 hoorde ik Oprah Winfrey in een interview vertellen over het boek 'De zetel van de ziel' van Gary Zukav. Over de oorsprong van intenties. Waarom doen we wat de doen? Wat is het onderliggende motief? Ik heb het boek direct aangeschaft en ben het gaan lezen. Ik vond het verhelderend op veel fronten. Het gaf me inzicht over mezelf. Daarnaast zag ik steeds meer het grote nut van mijn werk als EFT therapeut.
MEER

Boek: 'Vervul je wensen'

Door de kracht van je fantasie kun je je wensen vervullen. Dat schrijft Dr. Wayne Dyer, één van de belangrijkste leraren van de laatste 40 jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Deze psychotherapeut, auteur en spreker - die in september 2015 op 75-jarige leeftijd overleed - leidt dit boek in met verhalen over de spirituele ontwikkeling van zichzelf en van mensen die hij heeft ontmoet.
MEER

Boek: 'De kracht in jezelf'

Dit boek, geschreven door Dr. Joseph Murphy, vertelt over de vermogens van je onderbewustzijn. De manier waarop je denkt bepaalt hoe jouw leven eruit ziet.

Als je gaat letten op de woorden die je - bewust of onbewust - gebruikt, kun je een patroon ontdekken in waarom je leven gaat zoals het gaat.

MEER

Boek: 'Van elkaar houden...

zonder jezelf te verliezen'

"En ze leefden nog lang en gelukkig...." Zo eindigt elk sprookje. Maar een relatie is geen sprookje.

Lang en gelukkig leven is geen zaak van even zwaaien met een toverstafje, maar een proces van vallen en opstaan, vergeven en vergeven worden, leren en spelen, je ergeren en liefhebben.

MEER

Boek: 'Ontdek wat je ECHT wilt...'

en maak daar (je) werk van !'

Een paar jaar geleden las ik dit boek van  Brigitte van Tuijl. Jaren geleden was ze nog loopbaancoach en hielp duizenden mensen bij het vinden van hun passie. Ik was één van die duizenden :-)

In dit boek wordt duidelijk beschreven hoe je kunt ontdekken wat je écht leuk vindt.

MEER

Boek: 'Blauwe hemel in de herfst'

Op 11 september 2001 verloor Elizabeth Turner haar man. Ze was op dat moment 7 maanden zwanger. 

In dit boek beschrijft ze hoe het voor haar was. Het nieuws te horen, de Twin Towers te zien instorten, de zwangerschap voltooien zonder haar man, omgaan met de media.

MEER

Boek: 'Je kunt je leven helen'

De schrijfster van dit boek, Louise Hay, heeft een zeer bewogen leven achter de rug. Een leven waardoor ze alle reden zou hebben om verbitterd, kwaad en ongelukkig door het leven te gaan. Maar ze heeft ontdekt hoe ze haar eigen leven kon helen en dat deelt ze in dit boek.

Het boek beschrijft verschillende oefeningen om het denken over bepaalde situaties te verbeteren.

MEER

Boek: 'Illusies'

Dit boek is de opvolger van Ingeborg Bosch's eerdere boek 'De herontdekking van het ware zelf'. Beiden behandelen de therapiemethode 'Past Reality Integration', kortgezegd PRI: Het integreren van het verleden met het heden.

Waar met name de theorie aan bod komt in het laatst genoemde boek, wordt in 'Illusies' de praktijk uiteengezet met duidelijke voorbeelden. Zodra je de techniek onder de knie hebt, kun je het boek als naslagwerk gebruiken.

MEER

'Als het leven een spel is,...

dan zijn dit de regels'

Voor velen van ons is het leven alles behalve een spel. Nee, het leven kan soms heel verwarrend en chaotisch overkomen. En soms zouden we graag een handleiding willen. Of uitleg net voordat we geboren worden.

In dit boek wordt op begrijpelijke wijze en met praktische voorbeelden de 10 regels van het mens-zijn beschreven.

MEER

'Ja-maar wat als alles lukt?'

Als je op zoek bent naar een manier om positiever in het leven te staan en de dingen die je wilt ook werkelijk te durven doen, dan is dit boek zeker een aanrader.

Toen ik het boek las werd ik steeds blijer en gemotiveerder, naarmate ik verder kwam in het boek.

MEER

©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"