Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Methoden

Als Transformational Life Coach gebruik ik tijdens een sessie één of meerdere methoden. Zie het als mijn gereedschapskist. Soms blijf ik bij één techniek en soms combineer ik meerdere technieken. Alle methoden werken met het onderbewuste.

EFT

Dit staat voor Emotional Freedom Techniques en bestaat uit interventietechnieken. Het is een techniek die je helpt om intense gevoelens te neutraliseren en te ontladen. Eerst stemmen we af op het negatieve gevoel en vervolgens kloppen we op specifieke plekken op het lichaam, om het gevoel te doorvoelen en te ontladen. Meer lezen?

PSYCH-K®

Dit  is een techniek waarbij belemmerende overtuigingen kunnen worden omgevormd. Door gebruik te maken van de kennis van kinesiologie en de werking van de hersenen, kunnen door middel van beeld, geluid en beweging processen in de hersenen worden geactiveerd, die zorgen voor een blijvende, fundamentele verandering in het eigen systeem. Meer lezen?

WIEBGE

Dit acroniem staat voor “Will I Ever Be Good Enough? oftewel “Zal ik ooit goed genoeg zijn?” en beschrijft het vijfstapsherstelmodel van Dr. Karyl McBride voor de behandeling van volwassen kinderen van narcistische ouders. In dit model gebruik ik ook interventietechnieken om eventuele intense gevoelens te ontladen. Meer lezen?

SYSTEMISCH WERKEN

Met deze manier van werken, kijk ik met je naar de invloed die het grote geheel op je heeft. Via opstellingen wordt zichtbaar gemaakt welke onbewuste patronen een rol spelen in iemands leven. Bijvoorbeeld waarom een bepaald probleem alsmaar de kop opsteekt. Of waarom een bepaald doel maar niet gehaald wordt. En die inzichten kunnen bij jou op een diep en emotioneel niveau binnenkomen, zodat oude patronen losgelaten en wonden geheeld kunnen worden. Meer lezen?

~~~

Een uitgebreide lijst van al mijn opleidingen, nascholingen en gereedschap kun je vinden onder CV

Heeft dit je interesse gewekt en ben je benieuwd hoe ik je kan begeleiden? Neem dan contact met me op voor een afspraak.


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"