Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Wat is de Landelijke EFT Dag?

Op deze dag stellen EFT behandelaars in Nederland hun praktijk open om je de gelegenheid te geven kennis te maken met EFT. Deze dag wordt geïnitieerd door Stichting EFT. Op hun website kun je alle behandelaars vinden.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een eenvoudige en zeer effectieve methode om negatieve emoties te neutraliseren, zodat er weer ruimte ontstaat voor rust en positieve energie.

Workshop

Je wordt niet alleen geinformeerd over de werking van EFT, maar je kunt het vooral ook ervaren, als je dat wilt. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen.
De workshop duurt een anderhalfuur en kost € 15,00 per persoon.

Mini-sessie

Deze sessies zijn geschikt om een kleine hulpvraag stellen. Voor grote hulpvragen kun je eventueel een reguliere sessie aanvragen voor een latere datum en tijdstip.
De mini-sessies duren 30 minuten en kosten € 20,00 per persoon.

Goed doel

Naast het doel om meer mensen kennis te laten maken met EFT, is ons tweede doel een goed doel te ondersteunen. Elke keer wordt er een organisatie uitgekozen.

  • Op 7 november 2015 haalden we ruim € 3000,- op voor organisatie Create Global Healing van Lori Leyden.
  • Op 5 november 2016 haalden we € 1650,- op voor Stichting Aandacht voor Pesten en Stichting Pesten
  • Op 10 maart 2018 haalden we € 715,- op voor Respect Education Foundation. De REF promoot leef- en leeromgevingen waarin kinderen zich veilig en geaccepteerd voelen. Ze doen dat door het ontwikkelen van hun sociaal-emotionele vaardigheden, zowel nationaal als internationaal.

Interesse?

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van de volgende Landelijke EFT Dag, stuur me een email (zie contact).


©2021 Praktijk "Zijn wie je bent"