Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Landelijke EFT dag - 10 maart 2018

Op deze dag stellen EFT behandelaars in Nederland hun praktijk open om je de gelegenheid te geven kennis te maken met EFT. Praktijk 'Zijn wie je bent' doet ook mee en je bent van harte welkom.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een eenvoudige en zeer effectieve methode om negatieve emoties te neutraliseren, zodat er weer ruimte ontstaat voor rust en positieve energie.

Workshop

In de ochtend van 10.00 tot 11.30 is er een workshop. Er wordt verteld over de werking van EFT, maar je kunt vooral ook EFT ervaren, als je dat wilt. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen.
De workshop duurt een uur en kost € 15,00 per persoon.

Mini-sessie

Er zijn in totaal vijf privé-sessies mogelijk: van 13.00-13.00 uur, van 13.45-14.15 uur, van 14.30-15.00 uur, van 15.15-15.45 uur en van 16.00-16.30 uur. Je kunt dan een kleine hulpvraag stellen, want daar zijn deze sessies geschikt voor. Voor grote hulpvragen kun je eventueel een reguliere sessie aanvragen voor een latere datum en tijdstip.
De mini-sessies duren 30 minuten en kosten € 20,00 per persoon.
(de sessie kan eventueel ook via Skype worden afgenomen, maar alleen als er vooraf betaald is)

Goed doel 2018

Naast het doel om meer mensen kennis te laten maken met EFT, is ons tweede doel een goed doel te ondersteunen. DIt jaar steunen wij Respect Education Foundation. De REF promoot leef- en leeromgevingen waarin kinderen zich veilig en geaccepteerd voelen. Ze doen dat door het ontwikkelen van hun sociaal-emotionele vaardigheden, zowel nationaal als internationaal. De opbrengst van de Landelijke EFT Dag 2018 gaat in zijn geheel naar het REF project in de Filipijnen, waarbij ook EFT ingezet gaat worden.

Kosten

Workshop: € 15,- per persoon
Mini-sessie: € 20,- per persoon
Je mag het contant meenemen (graag gepast), maar je mag het ook vooraf overmaken, zodat je zeker bent van je plek. De gegevens daarvoor ontvang je direct na aanmelding.

Lokatie

Praktijk 'Zijn wie je bent' is gevestigd aan de Tweede Westerparklaan 132 in Utrecht.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je opgeven voor de workshop of een individuele sessie.

Nog vragen?

Bel of mail Praktijk 'Zijn wie je bent' ( / 06 1844 6311).
Als Utrecht te ver weg is, kun je ook de website van Stichting EFT bezoeken om een behandelaar te vinden die dichter in de buurt zit.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden.


©2019 Praktijk "Zijn wie je bent"