Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Ervaringen

Al na de eerste keer een groot verschil te merken.

Ook als je, zoals ik, zelf traumatherapeut bent, heb je soms iemand anders nodig om weer uit de knoop te raken. Asha heeft mij zeer goed geholpen met een paar EFT-sessies.

Meteen na de eerste keer was er al een groot verschil te merken.

MEER

Opruimen en ‘verlichten’ van oude pijn en lading

waar ik mee zat

Ik was nieuwsgierig naar EFT en ben op zoek naar een coach die dat in haar/zijn werk inzet. Ondanks dat ik er niet heel veel over wist, had ik intuitief het gevoel dat dit bij me pastte.
Al googlend kwam ik uit bij Asha. Al in een eerste orienterend telefoongesprek ervaarde ik Asha als een warm mens die goed aanvoelt wat mijn vraag was en hoe zij daarin zou kunnen ondersteunen. Dat gevoel is in de coachingssessies verder versterkt. Haar vertrouwen in "Zijn wie je bent" en de keuzes en issues die je daarin op je levenspad tegenkomt, raakten me direct.

MEER

Goed in mijn vel, maar zocht wat richting en houvast

waar ik mee zat

Enige tijd geleden sprak ik met mijn leidinggevende over mijn loopbaanontwikkeling. Wat wil ik doen in de nabije toekomst en welke nieuwe uitdagingen wil ik aangaan? De vraag die bij mij opkwam was ‘wil ik wel iets anders gaan doen’  en ‘wie ben ik eigenlijk’….

Via een zoektocht op internet kwam ik bij Asha terecht. Haar titel Zijn wie je Bent sprak mij enorm aan, alsook de informatie op haar website over haar behandelmethode. Uiteindelijk gebeld en een afspraak gemaakt.

MEER

Rustiger

Dank nogmaals voor de fijne sessie van vrijdag! Het heeft nu al geholpen op de tennisbaan! Ik was een stuk rustiger.


Rustig voelen en ruimte krijgen

Asha is een zeer prettig persoon om mee te praten. Wat ik fijn vond is dat ze al voorbereid op mijn verhaal de sessie startte. Dat gaf een gevoel van een persoonlijke benadering.

De EFT die tijdens de sessies toegepast worden, zijn effectief en makkelijk thuis toepasbaar. Asha laat je op je gemak voelen en geeft je de ruimte.

Ruimte en rust om na te denken over de toekomst !

Niet meer weten waar te beginnen. Twijfelen over alles in je leven. En het gevoel daarover wegproppen.

waar ik mee zat
Met die rugzak vol stapte ik oktober 2013 de praktijk van Asha binnen. Haar verhaal klonk overtuigend en de techniek (EFT) die ze gebruikt een wonder. Toch geloofde ik er niet zo in. Net zo min als ik in mijzelf geloofde.

MEER

Mooie tool om pijn en emoties te hanteren

Mijn indruk van EFT is dat het een mooie tool is om pijn te bestrijden en je emoties te hanteren. Deze methode pas ik nu ook dagelijks toe. Bijvoorbeeld als ik niet kan slapen. Ik slaap daarna onmiddelllijk!

MEER

EFT is voor mij praktisch omgaan met het gevoel.

Minder moeite

Ik had me opgegeven voor de coachingsdag 'Orde op zaken stellen !', omdat ik voelde dat ik met een aantal blokkades zat in mijn leven.

Intensief, positief en vol betrokkenheid, zo heb ik deze dag ervaren. Wat me het meest aansprak was dat er werkelijk van alles loskwam. Ik hoop dat ik in staat ben zelf te blijven kloppen.

Een paar dagen later had ik al het gevoel dat ik minder moeite heb met tegenspreken, doorpakken en voor mezelf opkomen, dus volgens mij… gaat het hartstikke goed.

MEER

Van iets verlost worden, als je zelf niet weet hoe.


©2018 Praktijk "Zijn wie je bent"