Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Ervaringen

Belemmerende gevoelens en gedachten laag voor laag onderzoeken.

waarom ik Asha aanbeveel

Asha is een deskundig therapeute die goede inzichten geeft betreffende belemmerende gevoelens en gedachten. Ze  heeft me geleerd hoe ik daarmee om kan gaan door ze laag voor laag te onderzoeken en er juist geen verzet tegen te bieden. Het is echt een proces van samen op zoek gaan naar de diepste gevoelens en gedachten die belemmerend werken. 

MEER

Ik laat me niet meer zo gauw gek maken.

Een bijzondere PSYCH-K®-ervaring

Terwijl deze klant een oplossingsbalans deed op het verlangen om minder onzeker te zijn in het bijzijn van andere mooie/jonge vrouwen, vond een mooi proces plaats. Ze mailde me er later dit over:

"Het was zeker bijzonder.

Ik kan nu met volledige overtuiging vertellen en voelen dat het kleine meisje weg is en er nu een zelfverzekerde vrouw voor terug is gekomen. Dat heb ik ervaren na de sessie.

MEER

Al na de eerste keer een groot verschil te merken.

Ook als je, zoals ik, zelf traumatherapeut bent, heb je soms iemand anders nodig om weer uit de knoop te raken. Asha heeft mij zeer goed geholpen met een paar EFT-sessies.

Meteen na de eerste keer was er al een groot verschil te merken.

MEER

Opruimen en 'verlichten' van oude pijn en lading

waar ik mee zat

Ik was nieuwsgierig naar EFT en ben op zoek naar een coach die dat in haar/zijn werk inzet. Ondanks dat ik er niet heel veel over wist, had ik intuitief het gevoel dat dit bij me pastte.
Al googlend kwam ik uit bij Asha. Al in een eerste orienterend telefoongesprek ervaarde ik Asha als een warm mens die goed aanvoelt wat mijn vraag was en hoe zij daarin zou kunnen ondersteunen. Dat gevoel is in de coachingssessies verder versterkt. Haar vertrouwen in "Zijn wie je bent" en de keuzes en issues die je daarin op je levenspad tegenkomt, raakten me direct.

MEER

Goed in mijn vel, maar zocht wat richting en houvast

waar ik mee zat

Enige tijd geleden sprak ik met mijn leidinggevende over mijn loopbaanontwikkeling. Wat wil ik doen in de nabije toekomst en welke nieuwe uitdagingen wil ik aangaan? De vraag die bij mij opkwam was ‘wil ik wel iets anders gaan doen’  en ‘wie ben ik eigenlijk’….

Via een zoektocht op internet kwam ik bij Asha terecht. Haar titel Zijn wie je Bent sprak mij enorm aan, alsook de informatie op haar website over haar behandelmethode. Uiteindelijk gebeld en een afspraak gemaakt.

MEER

Rustiger

Dank nogmaals voor de fijne sessie van vrijdag! Het heeft nu al geholpen op de tennisbaan! Ik was een stuk rustiger.


Rustig voelen en ruimte krijgen

Asha is een zeer prettig persoon om mee te praten. Wat ik fijn vond is dat ze al voorbereid op mijn verhaal de sessie startte. Dat gaf een gevoel van een persoonlijke benadering.

De EFT die tijdens de sessies toegepast worden, zijn effectief en makkelijk thuis toepasbaar. Asha laat je op je gemak voelen en geeft je de ruimte.

Ruimte en rust om na te denken over de toekomst !

Niet meer weten waar te beginnen. Twijfelen over alles in je leven. En het gevoel daarover wegproppen.

waar ik mee zat
Met die rugzak vol stapte ik oktober 2013 de praktijk van Asha binnen. Haar verhaal klonk overtuigend en de techniek (EFT) die ze gebruikt een wonder. Toch geloofde ik er niet zo in. Net zo min als ik in mijzelf geloofde.

MEER

Mooie tool om pijn en emoties te hanteren

Mijn indruk van EFT is dat het een mooie tool is om pijn te bestrijden en je emoties te hanteren. Deze methode pas ik nu ook dagelijks toe. Bijvoorbeeld als ik niet kan slapen. Ik slaap daarna onmiddelllijk!

MEER

EFT is voor mij praktisch omgaan met het gevoel.


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"