Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Ervaringen

“Heel erg bedankt tot nu toe, het heeft me zoveel gebracht, rust, ontspanning, omgaan met emoties, kracht. Je was de goede persoon, met de goede benadering op het goede moment voor mij. Ik heb je toewijding en hoe je op me aansloot zeer gewaardeerd, heb me gezien gevoeld en echt geholpen.”

~

“Ik heb veel inzichten gekregen in belemmerende gevoelens en gedachten. Asha heeft me geleerd hoe ik daarmee om kan gaan door ze laag voor laag te onderzoeken en er juist geen verzet tegen te bieden. Het is echt een proces van samen op zoek gaan naar de diepste gevoelens en gedachten die belemmerend werken. Daarbij past ze – desgewenst – als hulpmiddel Emotional Freedom Techniques toe, dat helpt om te ontspannen. Bovenal is ze een deskundig therapeute en een heel rustige, warme en wijze vrouw bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Ze heeft veel levenservaring. Dat maakt haar heel toegankelijk en invoelend. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

~

“Ik kreeg werkelijk de ruimte om mezelf te uiten, dat ga me vertrouwen en het gevoel er echt toe doet. Dat is ontzettend fijn. Asha kan zich echt inleven in jouw situatie, zonder mee te gaan in jouw emotie, waardoor ze de juiste vragen stelt. Ze is in staat om samen met jou de angels te benoemen en aan te pakken. Ik kan het echt iedereen aanbevelen die het gevoel heeft op een of andere manier vast te zitten. Of dat nu om zakelijke of persoonlijke situaties gaat.”

~

“Intensief, positief en vol betrokkenheid, zo heb ik deze dag ervaren. Wat me het meest aansprak was dat er werkelijk van alles loskwam. Ik hoop dat ik in staat ben zelf te blijven kloppen.”

~

“Ik kan het iedereen aanraden die er open voor staat om op een andere manier aan zichzelf te werken. In het begin is het misschien een beetje vreemd maar je voelt gewoon dat de techniek werkt. Asha is een heel rustige, lieve vrouw die de tijd voor je neemt. Absoluut een aanrader!”

~

“De EFT die tijdens de sessies toegepast worden, zijn effectief en makkelijk thuis toepasbaar. Asha laat je op je gemak voelen en geeft je de ruimte.”

~

“Door de werkwijze tijdens de sessies en daarnaast d.m.v. ‘huiswerkopdrachten’, heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik ben. Dit heeft mij op een spoor gezet waarmee ik verder kan. Asha is een betrouwbare, kundige coach, die voor mijn gevoel altijd klaarstaat als het nodig is, ook buiten de sessies.
Als je openstaat voor een bijzondere reis zou ik zeker met haar op weg gaan!” (traject Orde op Zaken Stellen)

~

“Voor mij waren de coachingssessies associatief, liefdevol en professioneel en hebben me geholpen bij het opruimen en ‘verlichten’ van oude pijn en lading. Wat zo mooi is aan deze vorm van coaching is dat je zelf de tools in handen krijgt om situaties met een lading op te sporen en los te maken. Het leuke van EFT is dat het toepasbaar is in de ‘kleine dagelijkse beslommeringen’ en de grotere levensvragen en je het altijd ‘bij en in de hand’ hebt. Deze vorm van coaching past volgens mij heel goed bij iedereen die zelf actief en bewust aan de slag is met persoonlijke ontwikkeling en voelt dat je ‘balast’ kan omzetten in inzicht en groei. Het kan je vertrouwen sterken in zowel je persoonlijke als professionele leven.”

~

“Ik ben zeer goed geholpen met een paar EFT-sessies. Meteen na de eerste keer was er al een groot verschil te merken. Asha is rustig, empatisch, en luistert goed. Ook als je aangeeft dat het voor jou nèt ietsje anders moet, neemt ze je serieus en stemt haar werkwijze telkens met je af. Je voelt je bij haar in goede, zorgvuldige, handen.”


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"