Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Individueel gesprekTijdens de zomervakantie is de praktijk gesloten van 31 juli tot en met 26 augustus 2018

Individuele (vrijblijvende) sessies

Als je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek om bijvoorbeeld duidelijkheid te krijgen over een bepaalde levensvraag of iets dat speelt in je leven, dan kun je een individuele sessie met mij boeken.

Als je je afvraagt of EFT en/of PSYCH-K® iets voor jou is/zijn, dan kun je een vrijblijvende sessie boeken.

Je bent welkom om te komen luisteren en EFT te ervaren.

Als je hulp nodig hebt bij het oplossen van depressies, angstklachten, trauma's, PTSS, klachten naar aanleiding van seksueel misbruik, ernstige stress, migraine en je wilt graag vrijer, vrolijker en stabieler in het leven staan, neem dan contact met me op. Ik kan je helpen jezelf te helpen.

Klik hier voor verdere informatie »

~~~

Themacoaching
In al mijn coachingstrajecten/-dagen gebruik ik methoden om emotionele blokkades te doorbreken. Methoden zoals Emotional Freedom Techniques (meervoud) en PSYCH-K®. Tijdens het coachen komen er namelijk altijd pijnpunten en blokkades naar boven. En dan is het natuurlijk mooi als we die samen kunnen opruimen. Momenteel heb ik deze uitgebreide, individuele programma's voor je, waarmee je jouw leven kunt veranderen:

~~~

Landelijke EFT Dag
Landelijke EFT dag 2018

Ook dit jaar zal de Landelijke EFT dag plaatsvinden. Op die dag stellen EFT-therapeuten hun praktijk open om mensen kennis te laten maken met EFT. Ik doe daar ook aan mee met mijn praktijk.

Je bent welkom om te komen luisteren en EFT te ervaren.

Je kunt een workshop volgen of in een mini-sessie een eenvoudige hulpvraag stellen. 
Klik hier voor uitgebreide informatie »

~~~

Training EFT in de praktijk

Het woord ‘Emotional Freedom Techniques’ zegt het al: technieken om emotionele vrijheid te bewerkstelligen. Dus meervoud. Als je graag EFT wilt leren om dagelijkse stress te kunnen reduceren en/of een stuk persoonlijke ontwikkeling te starten / voort te zetten / te onderhouden, dan is deze training voor jou geschreven.

Programma
Deze 1-daagse training behandelt naast de basistechnieken ook specifiekere en doelgerichte EFT-technieken. De training is zeer praktijkgericht en geeft je de gelegenheid om door veel met elkaar te oefenen en persoonlijke kwesties op te lossen. Aan de orde komen o.a. stressreductie bij jezelf, je eigen kinderen helpen door middel van EFT, voorkomen burnout en bepaalde lichamelijke klachten.

Voor wie?
Iedereen die EFT goed wil leren praktiseren en géén behoefte heeft aan een beroepsopleiding.

Lees hier verder voor meer informatie en aanmelden >>

~~~

e-training-doen-en-zijn-thumbe-Training
Deze 12-wekelijkse e-Training kan je helpen om aan je behoefte om met meer aandacht door het leven te gaan EN om bepaalde doelen te halen te voldoen.

Vooral als je het druk hebt is deze e-Training ideaal voor je. Want je leert rustpauzes inlassen, terwijl je ondertussen je doel bereikt.

~~~

EFT Experience

EFT ExperienceAls je als groep geïnteresseerd bent in de werking van EFT, dan kun je een interactieve lezing van uiterlijk 2 uur boeken. In deze lezing laat ik je fysiek ervaren hoe EFT werkt en hoe het wetenschappelijk is onderbouwd.

Vooral aan te bevelen voor professionals die met mensen en/of stresssituaties werken, zoals hulpverleners, gezondheidscentra, docenten, politie, brandweer, etc. Maar ook voor mantelzorgers, huisvrouwen en -mannen die de zorg hebben voor familieleden, ouders of kinderen en voor zichzelf (!) is dit kostbare informatie.

Neem contact met me op voor specifieke informatie zoals tarieven en groepsgrootte.

~~~


©2018 Praktijk "Zijn wie je bent"