Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Diensten

Individueel gesprekIndividuele sessies

Heb je een bepaalde levensvraag of speelt er iets in je leven waar je duidelijkheid over wilt?

Ben je benieuwd of EFT en/of PSYCH-K® iets voor jou is/zijn?

Wil je hulp bij het oplossen van depressies, angstklachten, trauma’s, PTSS, klachten naar aanleiding van seksueel misbruik, narcistisch misbruik, ernstige stress?

Wil je graag vrijer, vrolijker en stabieler in het leven staan?

Heb je veel lichamelijke kwaaltjes en vraag je je af of er meer speelt, dan alleen het lichaam? Weet dan dat heel veel lichamelijke klachten terug te voeren zijn naar emotionele blokkades. Dus als die oplossen, zijn de lichamelijke klachten niet meer nodig. Het lichaam geeft slechts aan dat er iets in je leven is dat aandacht van jou behoeft.

Als je je herkent in één of meerdere bovenstaande vragen, dan kun je één enkele sessie met mij boeken om kennis te maken en de werking van interventietechnieken te ervaren.
Let op: de kennismakingssessie is niet gratis, maar wel vrijblijvend, want je kunt daarna nog kiezen of je meer sessies wilt of dat het bij deze ene sessie blijft.

Het tarief voor een individuele sessie is € 85,- (per uur, incl BTW).
Eventuele uitloop verreken ik per kwartier.

Klik hier voor verdere informatie »

~~~

Themacoaching
In al mijn coachingstrajecten/-dagen gebruik ik methoden om emotionele blokkades te doorbreken. Methoden zoals Emotional Freedom Techniques (meervoud) en PSYCH-K®. Tijdens het coachen komen er namelijk altijd pijnpunten en blokkades naar boven. En dan is het natuurlijk mooi als we die samen kunnen opruimen. Momenteel heb ik deze uitgebreide, individuele programma’s voor je, waarmee je jouw leven kunt veranderen:

~~~


Landelijke EFT dag

Zo ongeveer één keer per jaar stellen EFT-therapeuten hun praktijk open om mensen kennis te laten maken met EFT.
Je kan dan een workshop volgen of in een mini-sessie een eenvoudige hulpvraag stellen.
Dit alles voor een zeer gereduceerd tarief.

Ben je benieuwd naar de volgende Landelijke EFT Dag?

Klik dan hier voor meer informatie »

~~~

Training EFT in de praktijk

Het woord ‘Emotional Freedom Techniques’ zegt het al: technieken om emotionele vrijheid te bewerkstelligen. Dus meervoud. Als je graag EFT wilt leren om dagelijkse stress te kunnen reduceren en/of een stuk persoonlijke ontwikkeling te starten / voort te zetten / te onderhouden, dan is deze training voor jou geschreven.

Programma
Deze 1-daagse training behandelt naast de basistechnieken ook specifiekere en doelgerichte EFT-technieken. De training is zeer praktijkgericht en geeft je de gelegenheid om door veel met elkaar te oefenen en persoonlijke kwesties op te lossen. Aan de orde komen o.a. stressreductie bij jezelf, je eigen kinderen helpen door middel van EFT, voorkomen burnout en bepaalde lichamelijke klachten.

Voor wie?
Iedereen die EFT goed wil leren praktiseren en géén behoefte heeft aan een beroepsopleiding.

Lees hier verder voor meer informatie en aanmelden >>

~~~

e-training-doen-en-zijn-thumbe-Training
Deze 12-wekelijkse e-Training kan je helpen om aan je behoefte om met meer aandacht door het leven te gaan EN om bepaalde doelen te halen te voldoen.

Vooral als je het druk hebt is deze e-Training ideaal voor je. Want je leert rustpauzes inlassen, terwijl je ondertussen je doel bereikt.

~~~

EFT Experience

EFT ExperienceAls je als groep geïnteresseerd bent in de werking van EFT, dan kun je een interactieve lezing van uiterlijk 2 uur boeken. In deze lezing laat ik je fysiek ervaren hoe EFT werkt en hoe het wetenschappelijk is onderbouwd.

Vooral aan te bevelen voor professionals die met mensen en/of stresssituaties werken, zoals hulpverleners, gezondheidscentra, docenten, politie, brandweer, etc. Maar ook voor mantelzorgers, huisvrouwen en -mannen die de zorg hebben voor familieleden, ouders of kinderen en voor zichzelf (!) is dit kostbare informatie.

Neem contact met me op voor specifieke informatie zoals tarieven en groepsgrootte.

~~~


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"