Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Diensten

Individueel gesprekIndividuele sessies

Heb je een bepaalde levensvraag of speelt er iets in je leven waar je duidelijkheid over wilt?

Ben je benieuwd of EFT en/of PSYCH-K® iets voor jou is/zijn? Of middels Systemisch Werken onderzoeken hoe jouw familiesysteem je beïnvloedt?

Wil je hulp bij het oplossen van depressies, angstklachten, trauma’s, PTSS, klachten naar aanleiding van seksueel misbruik, narcistisch misbruik, ernstige stress?

Wil je graag vrijer, vrolijker en stabieler in het leven staan?

Heb je veel lichamelijke kwaaltjes en vraag je je af of er meer speelt, dan alleen het lichaam? Weet dan dat heel veel lichamelijke klachten terug te voeren zijn naar emotionele blokkades. Dus als die oplossen, zijn de lichamelijke klachten niet meer nodig. Het lichaam geeft slechts aan dat er iets in je leven is dat aandacht van jou behoeft.

Als je je herkent in één of meerdere bovenstaande vragen, dan kun je één enkele sessie met mij boeken om kennis te maken en de werking van interventietechnieken te ervaren.
Let op: de kennismakingssessie is niet gratis, maar wel vrijblijvend, want je kunt daarna nog kiezen of je meer sessies wilt of dat het bij deze ene sessie blijft.

Het tarief voor een individuele sessie is € 90,- (per uur, incl BTW)
Eventuele uitloop verreken ik per kwartier.

Klik hier voor verdere informatie »

~~~

Themacoaching
In al mijn coachingstrajecten/-dagen gebruik ik methoden om emotionele blokkades te doorbreken. Methoden zoals Emotional Freedom Techniques (meervoud) en PSYCH-K®. Tijdens het coachen komen er namelijk altijd pijnpunten en blokkades naar boven. En dan is het natuurlijk mooi als we die samen kunnen opruimen. Momenteel heb ik deze uitgebreide, individuele programma’s voor je, waarmee je jouw leven kunt veranderen:

  • Orde op zaken stellen »Lekker opgeruimd!!!Dit traject duurt ongeveer 20 weken (10 sessies), waarin je een aantal modules kiest, die gaan over gebieden waarin jij gecoacht wilt worden.
  • “Zal ik ooit goed genoeg zijn” »
    Therapeutische coaching volgens het WIEBGE-herstelmodel voor volwassenen die opgevoed zijn door (een) narcistische ouder(s).

~~~


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"