Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Help! Ik weet nog steeds niet wat mijn passie is!!

help-ik-weet-nog-steeds-niet-wat-mijn-passie-isZijn dit jouw woorden? Dan wil ik je graag wijzen op deze speech van Elizabeth Gilbert. Je kent haar misschien van haar boek ‘EAT PRAY LOVE’, die verfilmd is met Julia Roberts in de hoofdrol.

Dit is een stukje uit een Super Soul TV van Oprah Winfrey. Het is heel inspirerend en bemoedigend voor iedereen, die heel veel interesses heeft, maar niet één bepaald ding heeft, die ’t waard is om alles ervoor te laten of een huis voor te verkopen.

Dus als je jezelf een ‘passieloos mens’ vindt en daarmee jezelf als mislukt of als niet gefocused of als ‘loser’ beschouwd, ga er even goed voor zitten en laat het binnenkomen. Deze speech is dan kennelijk voor jou.

En wat mij betreft mag die vrouw uit Australië – die Elizabeth heeft geïnspireerd om deze speech te schrijven – een lintje!!

Helaas kan ik de hele speech niet meer vinden online. Misschien dat het jou wel lukt. Het is écht de moeite waard.

Het duurt 2:51 minuten.

Dus…of je nu een drilboor bent of een kolibri…je bent goed zoals je bent! Laat niemand je iets anders wijsmaken.

O ja… op www.supersoul.tv van Oprah Winfrey kun je meer Super Soul Sessies zien.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"