Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Belemmerende gevoelens en gedachten laag voor laag onderzoeken.

waarom ik Asha aanbeveel

Asha is een deskundig therapeute die goede inzichten geeft betreffende belemmerende gevoelens en gedachten. Ze  heeft me geleerd hoe ik daarmee om kan gaan door ze laag voor laag te onderzoeken en er juist geen verzet tegen te bieden. Het is echt een proces van samen op zoek gaan naar de diepste gevoelens en gedachten die belemmerend werken. 

Daarbij past ze – desgewenst – als hulpmiddel Emotional Freedom Techniques toe, dat helpt om te ontspannen. Bovenal is Asha een heel rustige, warme en wijze vrouw bij wie ik me direct op mijn gemak voelde. Ze heeft veel levenservaring. Dat maakt haar heel toegankelijk en invoelend. Ik kan haar van harte aanbevelen! 

~~~

Wil je ook graag leren om emotioneel onbelast te leven?
Bekijk dan deze pagina of neem contact met me op.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe ervaring plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"