Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

26 juni 2016

 

Dit Hartversterkertje is het eZine van Praktijk 'Zijn wie je bent'

---------------

Een heel goedemorgen beste [voornaam]

De vakantie staat voor de deur. Misschien heb je al plannen gemaakt, misschien laat je je verrassen. In ieder geval komt er een tijd van rust nemen, genieten en opladen.

Zoals altijd is er van alles aan de hand in de wereld. Deze dagen vraagt de "Brexit" om aandacht. En misschien maak je je zorgen. Misschien ben je bang wat de verandering in de Europese Unie voor uitwerking kan hebben in je leven. Heel begrijpelijk. Maar wat er ook gebeurt in de wereld, één ding weten we zeker: wij zijn wie we zijn. Dat is onze enige zekerheid.

We kunnen ons laten meeslepen door de speculaties van de media, door de angstgedreven mening van onze omgeving, door de paniek van anderen. Maar we kunnen er ook voor kiezen om de rust in onszelf te hervinden en te versterken. Want ons leven en onze toekomst hangen niet af van wat er in de wereld gebeurt, maar van wat er in onszelf gebeurt. En als we diep contact hebben met onszelf, kunnen we elke situatie aan.

Daarom wens ik ons ook de wijsheid en het vermogen om onszelf te observeren en het verschil te zien tussen wat we denken/voelen/doen…. en… wie we ZIJN 🙂

Warme groeten en alvast een mooie zomer!!


VIDEO: EFT is niet hét antwoord

Misschien vind je raar dat ik dat zeg als EFT-therapeut, maar ik meen het. 

EFT is doeltreffende tool die prachtig ingezet kan worden en werkt het meest optimaal als het overeenstemt met wat bij jou past. In deze video leg ik uit waarom ik dat vind.

Het duurt 3:20 minuten.

NIEUW: PSYCH-K®

Sinds mei 2016 kan ik je ook van dienst zijn als PSYCH-K® Facilitator. Ik heb deze interventietechniek toegevoegd aan mijn 'toolbox', omdat ik zelf de (snelle) resultaten daarvan heb mogen ondervinden. Het heeft een andere werkwijze dan EFT, maar wel hetzelfde resultaat: de samenwerking tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn bewerkstelligen, zodat je de zelfsabotage kunt loslaten, die je belemmert om te doen, wat je wilt doen.

PSYCH-K® is een methode ontwikkeld door Robert M. Williams waarbij belemmerende overtuigingen worden omgevormd tot ondersteunende overtuigingen. Celbioloog dr. Bruce H. Lipton onderschrijft deze methode.

Ook deze 'tool' zet ik tijdens coaching in op alle gebieden waarin je coaching verlangt: financiële voorspoed, eigenwaarde, gezondheid, relaties en loopbaan.

Ter kennismaking bied ik tijdelijk de proefsessie PSYCH-K® aan voor de helft van de prijs.

~ Het bewuste is vaak de dupe van het onbewuste. ~

Rémy Montalée
Frans toneelschrijver 19e eeuw

HET HELE UNIVERSUM IS TEGEN MIJ!!!

Misschien is dat hoe je het leven ervaart op dit moment. Of misschien zeg jij wel 'God is tegen me.' of.. 'Wat HET ook is… HET is tegen mij!'

Misschien ervaar je wat jij nu meemaakt als 'straf' of 'gestraft worden'. Je ziet hoe anderen succesvol zijn. Of de dingen hebben die jij graag zou willen. Of de dingen doen die jij graag zou willen doen. Misschien heb je al zoveel negatieve dingen meegemaakt dat je ervan overtuigd bent, dat het positieve niet voor jou is.

Mag ik je dan even bemoedigen?

 

 

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !

Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met '[EMAIL]'
hebt aangemeld op mijn website.

 

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina
© copyright 2016 Praktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2022 Praktijk "Zijn wie je bent"