Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

24 april 2016

 

Dit Hartversterkertje is het eZine van Praktijk 'Zijn wie je bent'

---------------

Een heel goedemorgen beste [voornaam]

Ik had nog niet met je gedeeld, maar in december van 2015 heb ik mijn diploma Psychosociale Basiskennis gehaald. Als complementair therapeut is dit een mooie opleiding (samen met Medische Basiskennis) om onder andere de verbinding met reguliere zorgverleners te kunnen maken.

Weer meer kennis en praktijkervaring, om klanten goed van dienst zijn. En ook al vind ik het leuk om te leren en geniet ik van mijn scores, ik heb inmiddels ook geleerd dat "Hoe meer ik leer in dit leven, hoe meer ik ontdek, dat ik eigenlijk niets weet." Want kennis is belangrijk, maar het kan je ook beperken. Je kent vast die uitspraak van Mark Twain wel: "Don't let schooling interfere with your education."
De komende maand start ik met twee trainingen, waar ik je graag op attendeer. Misschien voor jezelf, maar misschien ook niet, maar wel voor iemand die je kent. Beide trainingen gaan over rust en vrede integreren in je leven.
En verder vond ik een heerlijke quote! Je kent 'm misschien al, maar eerlijk gezegd krijg ik er geen genoeg van 🙂

Indien van toepassing, wens ik je een mooie meivakantie en ik hoop dat het goed met je gaat en dat je – ondanks alle tumult in de wereld – rust en geluk kunt ervaren in je leven.

Warme groeten,


VIDEO: Durven wij vrouwen imperfect te zijn?

Vrouwen worden in elke cultuur anders opgevoed dan mannen. En waar mannen geroemd worden om hun moed, worden vrouwen geroemd om hun perfectie. 

Wellicht ben je geen meisje meer als je dit leest, maar het is nooit te laat om perfectie te laten varen en te gaan voor moed! 

eTraining: 'Doen & Zijn! Hoe doe je dat?'

Vanaf 1 mei gaan we 12 weken lang oefenen met "BEZIG ZIJN": oefenen om 'aanwezig te zijn' tijdens de 'activiteiten' die je moet doen om je doel te bereiken.

Deze training helpt je om

  1. meer in het moment kunnen zijn
  2. beter in staat zijn om rustpunten voor jezelf te creëren in werk en privë
  3. bewuster genieten van het dagelijkse leven
  4. eigen balans vinden tussen doen en zijn
  5. in rust je doelen bereiken

Het meeste werk van deze zeer voordelige training, zit 'm vooral in de voorbereiding.
Gun jezelf de vaardigheid om elke dag contact te maken met de rust in je zelf.

~ Today you are YOU
That's truer than true
There's no one alive
Who's youer than YOU! ~

Theodor Seuss Geisel alias Dr. Seuss
Amerikaans auteur en illustrator ~ 1904-1991

Training – EFT in de praktijk

Deze 1-daagse training behandelt naast de basistechnieken ook specifiekere en doelgerichte EFT-technieken. De training is zeer praktijkgericht en geeft je de gelegenheid om door veel met elkaar te oefenen en persoonlijke kwesties op te lossen. Aan de orde komen o.a. stressreductie bij jezelf, je eigen kinderen helpen door middel van EFT, voorkomen burnout, overtuigingen ombuigen/veranderen en bepaalde lichamelijke klachten.

Voor wie? Iedereen die EFT goed wil leren praktiseren en géén behoefte heeft aan een beroepsopleiding.

 

 

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !

Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met '[EMAIL]'
hebt aangemeld op mijn website.

 

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina
© copyright 2016 Praktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2022 Praktijk "Zijn wie je bent"