Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

27 maart 2016

 

Dit Hartversterkertje is het eZine van Praktijk 'Zijn wie je bent'

---------------

Een heel goede Paasmorgen beste [voornaam]

Deze dag heeft voor iedereen een andere specifieke betekenis, maar als ik zo om heen kijk en luister denk ik dat er wel één overeenkomst is. Namelijk: een nieuw begin. Het oude is voorbij, het nieuwe is gekomen.Iedereen is er aan toe om te relaxen, voorjaarsschoonmaak te houden, nieuwe plantjes in de tuin te zetten, de tussenjassen uit de kast te halen, de winterkleding voor zomerkleding in te wisselen, enzovoorts, enzovoorts…

En een nieuw begin is het ook voor iedereen die iemand heeft verloren in de afgelopen tijd. Bijvoorbeeld de familie van Johan Cruijf. Zelf ben ik absoluut geen voetballiefhebber, maar toch weet ik wie deze man is en vind ik het heel fijn om te zien dat hij zoveel mensen zo heeft geïnspireerd…gewoon door hoe hij was. Hij heeft letterlijk een behoorlijke impact gehad op deze wereld. Van Buenos Aires tot Tel Aviv, van Oslo tot Sidney,…overal was deze man bekend en geliefd.
En helaas zijn er ook vele niet zo bekende mensen overleden ten gevolge van de aanslagen in Brussel. En deze mensen hadden net zo'n grote impact op de wereld. De wereld van hun ouders, hun kinderen, oma's, opa's, kleinkinderen, vrienden, collega's, kennissen…Deze mensen waren ook overal bekend en geliefd en worden nu ook vreselijk gemist.

De wereld heeft – hoe wrang ook – een nieuw begin doorgemaakt, want de wereld is nu een wereld zonder Johan Cruijf, een wereld zonder alle mensen die noodlottig omgekomen zijn. Zowel de mensen van wie we het weten, als de mensen die een onbekende dood zijn gestorven…

Als het noodlot toeslaat, dan is iedereen gelijk. Dan is de impact die iemand heeft gehad op deze wereld van grote waarde. Als we denken dat we, omdat we niet beroemd zijn of geen 'grote' dingen hebben gedaan, geen invloed hebben op deze wereld, dan hebben we het mis. Alles wat we denken, voelen, zeggen, doen, bewegen, koken, schrijven, lezen, lesgeven, luisteren en noem maar op, heeft ZO ONTZETTEND VEEL waarde….! Voor iedereen op deze wereld, want alles wie we ZIJN, draagt ver door in het universum, ook wanneer we niet meer in deze vorm zijn.

En als het zo belangrijk is wie we zijn, dan speelt vergeving een heel belangrijke rol. Het mooist wat ons kan overkomen is zo te groeien en te genezen dat we in staat zijn te vergeven en los te laten. En als we nog niet zover zijn, dan is dat helemaal goed. Voor alles is een tijd en een plaats. Neem gerust je plaats in.

Ik wens ons allen een prachtige maand toe en innerlijke vrede die ons verstand te boven gaat.

Liefdevolle groeten,

LEESTIP: 'De zetel van de ziel'

Een paar maanden geleden hoorde ik Oprah Winfrey in een interview vertellen over het boek 'De zetel van de ziel' van Gary Zukav. Over de oorsprong van intenties.

Waarom doen we wat de doen? Wat is het onderliggende motief? Ik heb het boek direct aangeschaft en ben het gaan lezen. Ik vond het verhelderend op veel fronten. Het gaf me inzicht over mezelf. Daarnaast zag ik steeds meer het grote nut van mijn werk als EFT therapeut.

Het boek is geschreven door Gary Zukav – een spirituele wetenschapper – die in dit boek onder andere het verschil tussen uiterlijke macht en authentieke macht beschrijft.

Ken je mensen die ook een Hartversterkertje kunnen gebruiken?
Stuur hem dan gerust door! (Ik waardeer dat enorm !!).
Op mijn website www.zijnwiejebent.nl kunnen zij zich dan zelf aanmelden.

eTraining: 'Doen & Zijn! Hoe doe je dat?'

Vanaf 1 mei gaan we 12 weken lang oefenen met "BEZIG ZIJN": oefenen om 'aanwezig te zijn' tijdens de 'activiteiten' die je moet doen om je doel te bereiken.

Deze training helpt je om

  1. meer in het moment kunnen zijn
  2. beter in staat zijn om rustpunten voor jezelf te creëren in werk en privë
  3. bewuster genieten van het dagelijkse leven
  4. eigen balans vinden tussen doen en zijn
  5. in rust je doelen bereiken

Het meeste werk van deze zeer voordelige training, zit 'm vooral in de voorbereiding.
Gun jezelf de vaardigheid om elke dag contact te maken met de rust in je zelf.

Wist je dat…
EFT je kan helpen om een geloofstrauma op te lossen?
Zodat je dagen met een religieuze betekenis onbelast kunt beleven.

Ook wij hebben invloed op terrorisme!

Onlangs gaf terrorisme-expert en hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Utrecht, Beatrice de Graaf, een college over terrorisme bij DWDD University.

Beatrice gaf een duidelijk overzicht van terrorismegolven, die de wereld beroerden vanaf het begin van de 20e eeuw. Voordat ze eindigde, gaf ze haar twee conclusies: 

  1. de onrustbarende conclusie: in elke tijd zijn er boze geesten
  2. de geruststellende conclusie: elke golf is tijdelijk!

 

 

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !

Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met '[EMAIL]'
hebt aangemeld op mijn website.

 

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina
© copyright 2016 Praktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2021 Praktijk "Zijn wie je bent"