Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Opruimen en ‘verlichten’ van oude pijn en lading

waar ik mee zat

Ik was nieuwsgierig naar EFT en ben op zoek naar een coach die dat in haar/zijn werk inzet. Ondanks dat ik er niet heel veel over wist, had ik intuitief het gevoel dat dit bij me pastte.
Al googlend kwam ik uit bij Asha. Al in een eerste orienterend telefoongesprek ervaarde ik Asha als een warm mens die goed aanvoelt wat mijn vraag was en hoe zij daarin zou kunnen ondersteunen. Dat gevoel is in de coachingssessies verder versterkt. Haar vertrouwen in "Zijn wie je bent" en de keuzes en issues die je daarin op je levenspad tegenkomt, raakten me direct.

hoe ik het vond

In een open en veilige sfeer zijn we iedere keer op pad gegaan en heeft het me vaak verrast hoe we precies dáár uitkwamen waar op dat moment mijn behoefte of vraag lag. Het is wel voorgekomen dat het voelde alsof Asha met haar woorden de deur op een kier zette en het licht liet schijnen op hoe het leven bedoeld is te zijn.

wat het me heeft opgeleverd

Voor mij waren de coachingssessies associatief, liefdevol en professioneel en hebben me geholpen bij het opruimen en 'verlichten' van oude pijn en lading. Wat zo mooi is aan deze vorm van coaching is dat je zelf de tools in handen krijgt om situaties met een lading op te sporen en los te maken. Het leuke van EFT is dat het toepasbaar is in de 'kleine dagelijkse beslommeringen' en de grotere levensvragen en je het altijd 'bij en in de hand' hebt.

waarom ik Asha aanbeveel

Deze vorm van coaching past volgens mij heel goed bij iedereen die zelf actief en bewust aan de slag is met persoonlijke ontwikkeling en voelt dat je 'balast' kan omzetten in inzicht en groei. Het kan je vertrouwen sterken in zowel je persoonlijke als professionele leven. Dank je wel, Asha!

~~~

AnneM

Wil je ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
Bekijk dan deze pagina of neem contact met me op.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe ervaring plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"