Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

25 oktober 2015

Dit Hartversterkertje is het eZine van Praktijk 'Zijn wie je bent'

---------------

Een hele goedemorgen beste [voornaam]!

Heb je nog lekker dat ene uurtje extra slaap kunnen meepakken? Ik hoop het voor je.

De afgelopen tijd is er veel gebeurd. Leuke dingen, maar ook minder leuke. Zo waren mijn beide ouders en onze dochter opeens tegelijk ernstig ziek.

Longproblemen en een hartinfarct zetten even de boel op z’n kop. Inmiddels is iedereen weer hersteld en zijn we weer in rustig vaarwater.

Waarom ik dit deel is omdat ik wederom zag hoe belangrijk het is om emotionele lading te verwerken, zodat je crises veel stabieler kunt aangaan. Je wordt niet overmand door emoties, maar kunt helder nadenken en rustig beslissingen nemen. De paniek blijft uit. De emoties achteraf hebben aandacht nodig, gewoon door ze er te laten zijn. Maar meer wordt het dan niet.

Ik ben niet de enige die het belang van goed omgaan met emoties ziet, maar vele EFT-therapeuten met mij. En omdat we dat graag willen delen, is er op 7 november 2015 een Landelijke EFT Dag. Een dag waarin je informatie kunt krijgen over de werking van EFT en – als je wilt – het zelf kunt ervaren.

Maak er een mooie week van!

Warme groeten,


LEESTIP: ‘Vervul je wensen’


Door de kracht van je fantasie kun je je wensen vervullen. Dat schrijft Dr. Wayne Dyer, één van de belangrijkste leraren van de laatste 40 jaar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Deze psychotherapeut, auteur en spreker – onlangs (september 2015) overleden op 75-jarige leeftijd – leidt dit boek in met verhalen over de spirituele ontwikkeling van zichzelf en van mensen die hij heeft ontmoet.

Door middel van een overzichtelijk en zorgvuldig uiteengezet betoog, legt Wayne uit waarom je denken en je gedrag bepalen of je wensen vervuld worden of niet. Hij neemt je mee in een reis hoe je je denken en je gedrag kunt corrigeren, door te delen wat hij heeft bestudeerd, geleerd, geïnternaliseerd, in de praktijk heeft gebracht en heeft geleefd.

naar boven

Landelijke EFT dag – 7 november 2015!!Op zaterdag 7 november 2015 vindt de Landelijke EFT dag plaats. Op die dag stellen EFT-therapeuten hun praktijk open om mensen kennis te laten maken met EFT.

Ik doe daar ook aan mee met mijn praktijk. Je bent welkom om te komen luisteren en EFT te ervaren.

Je kunt tegen een zeer lage prijs een workshop volgen of in een mini-sessie een eenvoudige hulpvraag stellen.

De opbrengst is voor een goed doel!

naar boven

~ Als je een goed mens ziet, bedenk dan hoe je hem kunt navolgen.
Als je een slecht mens ziet, onderzoek dan jouw eigen hart. ~

Confusius
Chinees denker en sociaal filosoof ~ 551-479 voor Christus

naar boven(duur 3:30 minuten)
naar boven

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !

Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met ‘[EMAIL]’
hebt aangemeld op mijn website.

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina

© copyright 2015 Praktijk ‘Zijn wie je bent’


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2022 Praktijk "Zijn wie je bent"