Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

21 juni 2015

 

Dit Hartversterkertje is het eZine van Praktijk 'Zijn wie je bent'

---------------

Een hele goedemorgen beste [voornaam]!
 

Op deze dag – vaderdag – zul je vast aan je vader te denken. En ik hoop dat dat warme gevoelens bij je oproept. Maar misschien is dat niet zo of zit de pijn 'm in jouw ontevredenheid over de manier hoe je partner het vaderschap vorm geeft. En raakt dat oude wonden uit de relatie met je eigen vader. Dus mocht deze dag enigzins moeilijk voor je zijn, dan heb je wellicht iets aan mijn artikel: Als 'vaderdag' pijn doet….

En als je dag gevuld is met bezoekjes afleggen of ontvangen…, dan wens ik je veel gezelligheid toe.

Ik heb een nieuwtje: ik ben namelijk geslaagd en heb mijn diploma Medische Basiskennis gehaald. Dit ter professionalisering van mijn praktijk. Met de kennis en de praktijkervaring die ik heb opgedaan, kan ik klanten nog beter van dienst zijn.

Vroeger kon ik niet zo goed leren door emotionele blokkades. En sinds ik die heb kunnen doorbreken, gaat het leren ontzettend goed. Ik heb inmiddels veel opleidingen gedaan (o.a. voor mijn praktijk) en voor deze opleiding ben ik zelfs Cum Laude geslaagd.

Misschien ben je zelf ook weer toe aan een nieuwe uitdaging, maar twijfel je of het wel iets voor jou is. Of ben je bang niet goed genoeg te zijn. Weet dat er mogelijkheden zijn om je zelfvertrouwen te vergroten en dat ik je daarbij kan helpen.

Ik wens je een hele mooie week toe en het vermogen om dagelijks te genieten van AL HET GOEDE in je leven!

Warme groeten,

VIDEO: De bewustwording van vaders doet dochters vliegen!

Vaders zijn de meest belangrijke mannen voor dochters, zij zijn immers de eerste man met wie ze in hun leven te maken krijgen. En hoe die vaders in het leven staan is heel bepalend voor de manier hoe dochters het leven zelf tegemoet gaan.

Als een vader zich bewust is van wie hij zelf is, dan heeft dat zijn weerslag op zijn dochter.

Ook hij heeft bewezen dat je hart volgen wereldverbeterend werkt.
 

Ken je mensen die ook een Hartversterkertje kunnen gebruiken?
Klik hier om 'm door te sturen. (Ik waardeer dat enorm !!).
Ze kunnen zich zelf aanmelden door op mijn website
www.zijnwiejebent.nl mijn gratis e-Book te downloaden.

If one prefers English, then welcome to www.unleash-who-you-are.com

PROGRAMMA: Orde op zaken stellen!

Is op dit moment het overzicht over je leven een beetje zoek? En heb je er behoefte aan om op meerdere vlakken in je leven de bezem er flink door te halen? Bekijk dan mijn programma 'Orde op zaken stellen!'.

Dit is een uitgebreid coachingstraject die ongeveer 20 weken duurt, waarin je – zoals de titel al zegt – orde op zaken stelt op een aantal door jou gekozen gebieden in je leven.

Het traject bestaat uit verschillende modules, die met die gebieden te maken hebben.
Ben je er klaar voor?

Wist je dat…
EFT stressverlagend werkt? Heel handig als je bijvoorbeeld een examen moet doen. Je kunt je overtuigingen dat het moeilijk is of dat je het niet kunt, ermee openbreken, zodat er ruimte komt voor de mogelijkheid: 'Misschien vind ik het niet moeilijk. Misschien kan ik het wel.' De start van een nieuw begin…

 

Als 'vaderdag' beladen is…

Iedereen heeft een vader, want je hebt een man en een vrouw nodig om een kind te verwekken. Maar je hebt wel heel veel verschillende soorten vaders die een combinatie van heel veel verschillende eigenschappen hebben. Ik noem er een paar:

  1. de aanwezige vader
  2. de afwezige vader
  3. de beschermende vader

Welke gevoelens komen er bij je naar boven wanneer je aan jouw vader denkt?
 

 

 

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !
Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met '[EMAIL]'
hebt aangemeld op mijn website.

Klik hier om deze eZine op de website te bekijken.

 

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina
© copyright 2015 Praktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2022 Praktijk "Zijn wie je bent"