Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

23 mei 2015

 

Dit Hartversterkertje is het eZine van Praktijk 'Zijn wie je bent'

---------------

Goedemorgen beste [voornaam]!
 

En toen was het pinksterweekend aangebroken!
Weer even een paar dagen lekker vrij om te ontspannen. Of misschien werk je wel tijdens dit weekend en vind je dat helemaal oké.

In de meivakantie ben ik met mijn gezin naar Mallorca geweest. En het was heerlijk! Een all inclusive gedaan en ik moet zeggen…dat bevalt me wel. Je hoeft je alleen maar bezig te houden met slapen, zwemmen en wandelen. Voor de rest wordt gezorgd. Het eten is klaar wanneer je het restaurant binnenkomt en je kunt lekker opstappen zonder over de afwas na te hoeven denken. Hier stappen we net op een Catamaran om even later heeeeeeeerlijk op de Middellandse Zee te dobberen.

Ook deze vakantie zag ik weer hoe belangrijk het is om vrij te zijn van emotionele blokkades om te kunnen genieten van het leven. Om de rust echt binnen te kunnen laten komen. In het artikel van dit Hartversterkertje vertel ik er meer over.

Ik wens je emotionele vrede, zodat je gewoon…lekker…kunt…leven!

Warme groeten,

BOEK: Ja-maar wat als alles lukt?

Als je op zoek bent naar een manier om positiever in het leven te staan en de dingen die je wilt ook werkelijk te durven doen, dan is dit boek zeker een aanrader.

Toen ik het boek las werd ik steeds blijer en gemotiveerder, naarmate ik verder kwam in het boek.

Het is een degelijk boek, met veel voorbeelden uit de praktijk.
 

Ken je mensen die ook een Hartversterkertje kunnen gebruiken?
Klik hier om 'm door te sturen. (Ik waardeer dat enorm !!).
Ze kunnen zich zelf aanmelden door op mijn website
www.zijnwiejebent.nl mijn gratis e-Book te downloaden.

If one prefers English, then welcome to www.unleash-who-you-are.com

PROGRAMMA: Orde op zaken stellen!

Is op dit moment het overzicht over je leven een beetje zoek? En heb je er behoefte aan om op meerdere vlakken in je leven de bezem er flink door te halen? Bekijk dan mijn programma 'Orde op zaken stellen!'.

Dit is een uitgebreid coachingstraject die ongeveer 20 weken duurt, waarin je – zoals de titel al zegt – orde op zaken stelt op een aantal door jou gekozen gebieden in je leven.

Het traject bestaat uit verschillende modules, die met die gebieden te maken hebben.
Ben je er klaar voor?

William Shakespeare
"For there is nothing either good or bad, but thinking makes it so."

 

Veilig bij jezelf

We zijn verantwoordelijk voor ons eigen geluk. En als je van 'binnen' nog wat zaken hebt te verwerken, dan uit dat zich in de buitenwereld. Als we rust ervaren in ons binnenste, dan zullen we de buitenwereld ook als prettig ervaren.
 

 

 

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !
Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met '[EMAIL]'
hebt aangemeld op mijn website.

Klik hier om deze eZine op de website te bekijken.

 

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina
© copyright 2015 Praktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2021 Praktijk "Zijn wie je bent"