Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

4 april 2015

 

Een hele goedemorgen!

Het paasweekend is begonnen! Pasen: het feest van de opstanding, van het feit dat we de winter weer hebben overleefd, van het nieuwe leven dat begint en de nieuwe plannen die geboren zijn.

Over nieuw leven gesproken… ik vertel je graag over mijn vernieuwde website en Hartversterkertje!! Als je mijn eZine al een tijdje ontvangt, dan valt het nieuwe, frisse uiterlijk je waarschijnlijk wel op. Ik nodig je van harte uit mijn website aandachtig te bekijken. Je vindt er bijvoorbeeld recensies van boeken die relevant voor je kunnen zijn. Ook de agenda over komende en lopende programma's kun je er vinden. Bij 'Links' kun je zien met wie ik zakelijk verbonden ben. Tevens kun je er video's en ervaringen vinden.

Ik begroet ook graag alle nieuwe lezers van het Hartversterkertje. Ik heet je van harte welkom!
En dank je wel voor het inschrijven. Mocht je dit Hartversterkertje doorgestuurd hebben gekregen en wil je eerst meer lezen voor je je aanmeldt, dan kun je op de website eerdere Hartversterkertjes lezen.

Het is lente en misschien ben je ook wel toe aan iets nieuws in je leven. Durf te vragen, zou ik zeggen. Niet alleen aan mensen, maar gewoon… aan het universum, God, Allah, Eeuwige, Bron, Het Grote Niks of hoe jij het leven ook beleeft. Vragen en verwachten!!

En als je merkt dat het je zwaar valt om te vragen en/of te verwachten, dan kun je kijken wat je in de weg zit. Wat jou tegenhoudt om te ontvangen. Want alles is je gegund, echt waar. Je mag het echt pakken. Je mag echt uitpakken 🙂

Ik wens je onbelemmerde ontvangst van wat je nodig hebt!

Warme groeten,


VIDEO: Is je emotionele verbandtrommel up-to-date?


Als ik mensen vertel wat ik doe – namelijk vrouwen helpen bij het oplossen van emotionele pijn – dan is de reactie altijd 'O wat mooi. Dat hebben we nodig. Wat goed zeg.' Nog nooit heeft iemand tegen me gezegd dat stom of raar te vinden.

Ergens is er de behoefte om emotionele pijn op te lossen, om die emotionele blokkade te slechten, maar… weinigen willen er echt aan.

Ken je mensen die ook een Hartversterkertje kunnen gebruiken?

Klik hier om 'm door te sturen. (Ik waardeer dat enorm !!).
Ze kunnen zich zelf aanmelden door op mijn website
www.zijnwiejebent.nl mijn gratis e-Book te downloaden.

If one prefers English, then welcome to www.unleash-who-you-are.com

PROGRAMMA: Orde op zaken stellen!

Is op dit moment het overzicht over je leven een beetje zoek? En heb je er behoefte aan om op meerdere vlakken in je leven de bezem er flink door te halen? Bekijk dan mijn programma 'Orde op zaken stellen!'.

Dit is een uitgebreid coachingstraject die ongeveer 20 weken duurt, waarin je – zoals de titel al zegt – orde op zaken stelt op een aantal door jou gekozen gebieden in je leven.

Het traject bestaat uit verschillende modules, die met die gebieden te maken hebben.
Ben je er klaar voor?

Wist je dat EFT helpt bij 'in beweging komen'?

Stel dat je ergens enorm tegenop ziet, maar je weet ook dat het goed is om te doen.
Dan kun je EFT toepassen op de weerstand die je hebt tegen 'het juiste doen'.
En dan zul je merken dat het je minder tot geen moeite meer kost om in beweging te komen.

"Het is mijn eigendom!!"


Een tijdje geleden zag ik de film '12 Years a Slave'.

Wat mij het meest trof in de film is een scene waarin een slavenhouder totaal buiten zinnen een slavin afranselt. Terwijl iedereen met afschuw toekijkt en zelfs de vrouw van de slavenhouder er iets van zegt, rechtvaardigt de man zijn actie steeds met de woorden:

"Ik kan ermee doen wat ik wil, want het is mijn eigendom!"

 

Asha coacht goed opgeleide, ondernemende  vrouwen bij het oplossen van emotionele pijn, zodat ze stappen durven te zetten om volledig uit de verf te komen !
Je ontvangt dit Hartversterkertje, omdat je je met '[EMAIL]'
hebt aangemeld op mijn website.

Klik hier om deze eZine op de website te bekijken.

Inschrijving wijzigen?
Om je inschrijving te wijzigen, bezoek hier jouw persoonlijke pagina
© copyright 2015 Praktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2021 Praktijk "Zijn wie je bent"