Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Zelfs wereldwijde vernedering is niet het einde

zelfs-wereldwijde-vernedering-is-niet-het-eindeVanmorgen werd ik aangenaam verrast door 'de terugkeer van Monica Lewinsky'. Wat een prachtig bewijs dat publieke vernedering valt te overleven. Dat je erdoor gebroken kunt worden, maar dat je het ook weer te boven kunt komen.

Monica Lewinsky laat zien dat door verantwoordelijkheid te nemen voor je gemaakte fouten en het volledig omarmen van wat je overkomt, je je leven terug kunt nemen en jezelf in ere kunt herstellen.

Haar wereldwijde vernedering in 1998 heeft ze kunnen omvormen tot een persoonlijke ervaring die veel gewichtig kan leggen in het beïnvloeden van de wereldwijde kijk op internetpesten. Haar sleutelwoord tegen internetpesten is COMPASSIE: voor jezelf en voor anderen.

Ben je (ooit) gepest? Of word je gepest? Op je werk, in je familie, door medestudenten? Onthoud: het hoeft niet het einde te zijn van je leven.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"