Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Goed in mijn vel, maar zocht wat richting en houvast

waar ik mee zat

Enige tijd geleden sprak ik met mijn leidinggevende over mijn loopbaanontwikkeling. Wat wil ik doen in de nabije toekomst en welke nieuwe uitdagingen wil ik aangaan? De vraag die bij mij opkwam was ‘wil ik wel iets anders gaan doen’  en ‘wie ben ik eigenlijk’….

Via een zoektocht op internet kwam ik bij Asha terecht. Haar titel Zijn wie je Bent sprak mij enorm aan, alsook de informatie op haar website over haar behandelmethode. Uiteindelijk gebeld en een afspraak gemaakt.

hoe ik het vond

Best spannend zo’n eerste afspraak. Door omstandigheden kwam ik ook nog te laat en was daardoor redelijk gestrest. Ik voelde me echter al snel op mijn gemak bij Asha, ze straalt zoveel rust uit.

We spraken af dat ik een aantal modules zou volgen.  Het voelde voor mij als een zoektocht, geen therapie sessie. Hier had ik geen behoefte aan, ik zat goed in mijn vel, maar zocht wat richting en houvast. 

wat het me heeft opgeleverd

Door de  werkwijze van Asha,  tijdens de sessies en daarnaast d.m.v. ‘huiswerkopdrachten’, heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik ben. Dit heeft mij op een spoor gezet waarmee ik verder kan. 

waarom ik Asha aanbeveel

Asha is een betrouwbare, kundige coach, die voor mijn gevoel altijd klaarstaat als het nodig is, ook buiten de sessies.
Als je openstaat voor een bijzondere reis zou ik zeker met Asha op weg gaan!

~~~

Wil je ook Orde op Zaken Stellen?
Bekijk dan deze pagina


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe ervaring plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"