Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Eet je gezond

metabolic_balance-logo

Metabolic Balance® is een uniek volstrekt persoonlijk voedingsprogramma die de stofwisseling optimaliseert. Aan de hand van de persoonlijke bloedwaarden, krijg je een lijst van etenswaren die echt bij jouw lichaam en jouw stofwisseling passen. 

Sinds ik dit programma volg, kan ik eindelijk gewoon eten en voel ik me echt goed. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zoveel gegeten. 

Ik volg het programma bij 'Eet je gezond' onder begeleiding van drs. Matte Marij van der Wal. Een zeer prettige coach en therapeut, die heel veel informatie geeft over voeding. En zij doet heel veel voorwerk voor je, zodat het programma makkelijk te volgen is. Verder kun je haar altijd vragen stellen als je tijdens het volgen van je persoonlijke voedingsplan ergens tegenaan loopt of als iets niet lekker gaat.

Als je zelf op zoekt bent naar een oplossing voor gewichtsproblemen en/of gezond willen leven, dan kan ik je deze methode van harte aanbevelen.

Je kunt op www.eetjegezond.eu alle informatie vinden.©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"