Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

17 januari 2015

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Goedemorgen prachtig medemens!

2014 was een roerig jaar en 2015 is behoorlijk heftig begonnen. Ik denk dat menigeen het beeld van de Franse agent op de grond op z'n netvlies heeft. Als er heftige dingen gebeuren in ons leven, dan kunnen we weleens de goede dingen die er ook zijn over het hoofd zien. En als we gaan tellen, zijn er eigenlijk meer goede dingen gebeurd, dan slechte. Jammergenoeg hebben slechte gebeurtenissen een diepere impact op ons.

Toch hoeven we de moed niet op te geven, want als we onszelf trainen in het willen zien van het goede en het willen verwerken van het slechte, dan kunnen we een goed leven voor onszelf opbouwen.

Afgelopen week zag ik een verhaal van een zoon van een terrorist, die niet in zijn vader's voetsporen is getreden, ook al was het de bedoeling. Dat is één van de vele verhalen die getuigen dat je altijd een keuze hebt. Altijd verantwoordelijk bent voor jouw leven, ongeacht hoe je bent opgevoed.

Verder heb ik nog een EFT weetje die kan helpen om de goede dingen te zien.

Tot slot wil ik je graag wijzen op mijn nieuwste product: e-Training 'Doen & Zijn! Hoe doe je dat?'. Dit gaat kort gezegd over de vrede bewaren in je leven, terwijl het leven zich ontvouwt.

Ik wens je voor het komende jaar vrede toe in alle omstandigheden!

Warme groeten,

---------------

VIDEO: Je hebt altijd een keuze… gelukkig wel!

Je kunt als kind in een omgeving opgroeien waarin er weinig vrede en veiligheid is. Als je mishandeld bent als kind of seksueel misbruikt, dan weet je wat ik bedoel. Maar ook als je in een zwaar religieus systeem hebt gezeten, waar angst de boventoon voerde, dan kun je daar nu nog last van hebben.

Want als jij zelf veelvuldig geslagen bent, kun je de keuze maken om je kinderen op te voeden, zonder ze te slaan. Als je zelf in angst bent opgegroeid, kun je ervoor kiezen het zo veilig mogelijk te maken voor je kinderen.

Zoals deze man, Zak Ebrahim. Hij was opgevoed om mensen te haten, maar uiteindelijk koos hij zelf voor vrede.

Lees hier zijn verhaal >>naar boven

---------------

e-Training ‘Doen & Zijn! Hoe doe je dat?’

Misschien heb je al geleerd hoe je actief je doelen kunt bereiken. En misschien is dat ook onderdeel van jouw leven geworden: doelen bereiken.

Maar misschien heb je ondertussen ook het verlangen om zo nu en dan stil te staan en 'aan de bloemetjes te ruiken'. Of de regen op je gezicht te voelen. Gewoon… stilstaan… ademen… zijn… zonder iets te doen. Ook buiten de vakanties om (!).

En dan wordt het (iets) moeilijker, want dat strookt niet met het algemene denken van deze westerse maatschappij. Je bent aan tijd gebonden.

Je weet wat je wilt en misschien zelfs hoe je het wilt. Dus zoek je naar een manier om het vol te houden, zonder het gevoel te hebben kostbare tijd te verliezen, of het doel dat je voor ogen hebt uit het oog te verliezen, of dat je te weinig doet aan 'stil staan'.

Dan is deze e-training iets voor jou.
Ben je toe aan balans creëren tussen Doen en Zijn?

Schrijf je dan hier in >>naar boven

---------------

Wist je dat…
…toepassen van EFT je authentieke gevoelens en verlangens blootlegt?
En als emotionele lading weg is, is er plaats voor …JOU!

naar boven
---------------
~ Het is nooit te laat om volledig uit de verf te komen ~
---------------
© copyright 2015 Praktijk 'Zijn wie je bent'

Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2021 Praktijk "Zijn wie je bent"