Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

24 december 2014

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Lieve lezer,

We zijn weer aan het einde van het jaar beland. Kerst staat voor de deur en 2015 een weekje later ook. Ik hoop dat het een goed jaar voor je is geweest en dat je de rust kunt nemen om het nieuwe jaar in te stappen.

Van de week zag ik dit liedje van Brigitte Kaandorp: "ik heb een heel zwaar leven". Ik moest er erg om lachen, omdat het me deed denken aan mezelf een paar jaar geleden. Het leven is zo zwaar als je het zelf maakt.

En de weg om het luchtig en licht te maken kan zwaar zijn, maar zoooooo ontzettend de moeite waard. Als het je eenmaal lukt, dan… 🙂

Het is grappig gebracht door Brigitte Kaandorp (althans, dat vind ik), maar als je leven echt zwaar voor je is of zware elementen bevat, is dat natuurlijk niet grappig. Misschien is deze maand moeilijk voor je, omdat je pijn of verdriet voelt door verlies van een dierbare of een gedwongen verhuizing. Misschien voel je weerstand om sommige mensen te 'moeten' zien met kerst, want dat brengt weer kwetsuren van vroeger omhoog. Misschien voel je je eenzaam, omdat je nergens bent uitgenodigd. Of misschien sluit je jezelf buiten, omdat het te pijnlijk voor je is geconfronteerd te worden met andersmans geluk.

Wat je pijn ook is, het is niet wie JIJ BENT. Durf de pijn te voelen en jezelf te erkennen erin. Je bent sterk en geweldig genoeg om hier doorheen te gaan. Wees lief voor jezelf en doe alleen de dingen die goed voor jou voelen. Durf comfortabel te zijn in je ongemak, want… het is tijdelijk. Echt. En dat bewijs je jezelf iedere dag weer. Door meer Zijn en Doen te combineren, kom je dichter tot jezelf… en zul je je steeds veiliger bij jezelf voelen.

Mocht je het lastig vinden om ZIJN en DOEN te combineren, dan is het misschien wel interessant voor je om vanaf februari 2015 mee te doen met mijn nieuwe programma via digitale weg. Meer details hierover volgen nog in de volgende nieuwsbrief.

Dan sluit ik het laatste Hartversterkertje van 2014 hiermee af:

A6.indd

FIJNE KERST EN TOT VOLGEND JAAR!!

---------------
~ het is nooit te laat om volledig uit de verf te komen ~
---------------
© copyright 2014 Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"