Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Is je emotionele verbandtrommel up-to-date?

is-je-emotionele-verbandtrommel-up-to-date-contentAls ik mensen vertel wat ik doe – namelijk vrouwen helpen bij het oplossen van emotionele pijn – dan is de reactie altijd 'O wat mooi. Dat hebben we nodig. Wat goed zeg.' Nog nooit heeft iemand tegen me gezegd dat stom of raar te vinden. Ergens is er de behoefte om emotionele pijn op te lossen, om die emotionele blokkade te slechten, maar… weinigen willen er echt aan.

En dat is logisch, want  omgaan met pijnlijke emoties is niet onze favoriete bezigheid als mens. Het confronteert ons met pijn en soms doet de psychische pijn zelfs fysiek pijn!

De angst voor die pijn maakt dat we geneigd zijn het maar laten. Het liefst de nare ervaringen continue weg te drukken. Alsof ze niet bestaan of nooit bestaan hebben. En daarmee doen we onszelf heel veel leed aan. En dat weten we ook ergens wel…toch?

Waarom ik als therapeut/coach doe wat ik doe, is omdat ik wéét hoe het is om tegen grote emotionele pijn aan te hikken EN omdat ik wéét wat een verlichting het kan brengen wanneer je de pijn onder ogen ziet en het ziet oplossen. En daarom help ik anderen om diezelfde overwinningen te behalen, zodat ze meer en meer pijnvrij door het leven kunnen gaan.

Psycholoog Guy Winch vertelt op vermakelijke wijze waarom we, naast het verzorgen van onze fysieke wonden, ook tijd en ruimte moeten besteden aan onze emotionele wonden. Een persoonlijk verhaal waar je vast ook wel punten van herkenning zult treffen.

Heb jij last van emotionele wonden? Weet dat je er niet mee hoeft te blijven lopen. Pak je emotionele verbandtrommel erbij.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"