Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

14 juli 2014

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Goedemorgen allemaal!

Een nieuwe week is weer begonnen. Misschien is dit wel de laatste voor je vakantie of misschien niet? Hoe dan ook, of het een goede week wordt of niet, hangt af van de mate waarop we het kunnen accepteren. En ook de mate waarop we onszelf kunnen accepteren.

Zelfacceptatie gebeurt uiteraard niet van de ene op de andere dag. Dat is een kwestie van oefenen. Oefenen in compassie hebben voor jezelf en daardoor ook voor de ander. Oefenen in het accepteren dat je niet perfect bent en het waarschijnlijk ook nooit zult worden.

Laatst maakte ik een inschattingsfout in het verkeer. De andere mensen reageerden wel coulant, maar ik merkte dat ik kritisch naar mezelf keek. Alsof ik geen enkele fout mag maken. Toen besloot ik mezelf elke dag minstens één foute actie toe te staan en daarmee bezig te blijven totdat het comfortabel voelt om te accepteren dat ik niet perfect ben. Want…ik hoef niet perfect te zijn om GEWELDIG te zijn 🙂 Ik heb een oefening om te ontdekken hoe je denkt beschreven.. Een mooie kijk op kwetsbaarheid kun je krijgen van Brené Brown. En misschien heb je iets aan deze EFT tip.

Ik wens je een mooie week met het vermogen wat er op je pad komt te accepteren.

Warme groeten,


---------------

VIDEO: Zonder kwetsbaarheid geen vernieuwing, creativiteit en verandering!

Niemand wil kwetsbaar zijn, want kwetsbaarheid staat gelijk aan zwakheid. Als je kwetsbaar bent, kun je gekwetst worden. Maar is dat zo? Is dit waar? En wat zou er nog meer kunnen gebeuren als je kwetsbaar bent?

Ben jij ok met jouw kwetsbaarheid? >>

naar boven

---------------

Wist je dat…

EFT je kan helpen om jezelf te accepteren in AL je facetten?
Dus mét je boosheid, mét je angst, mét je verdriet, mét je wraakgevoelens…
Kortom: mét al je tekortkomingen!
En zodra je jezelf helemaal kunt accepteren, kunnen anderen je nooit afwijzen.

---------------

Hoe Facebook je kan helpen jezelf te leren kennen!

Wellicht ken je de uitdrukking 'Ken uzelf'. Een inscriptie die te lezen is in de tempel van Apollo in Delphi. Vandaag de dag ontdekken we dat het heel belangrijk is om onszelf te kennen. Want als we onszelf kennen, kunnen we onze reacties beinvloeden en kunnen we – uiteindelijk – positieve wendingen aan ons leven geven. De eerste stap daartoe is te ontdekken welke gedachten we dagelijks hebben.

"Enneh… Facebook kan daarbij helpen?" denk je misschien. Ja, inderdaad.

Open de oefening >>naar boven
 

---------------
~ Het is nóóit te laat om volledig uit de verf te komen! ~
---------------
© copyright 2014 Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"