Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

14 juni 2014

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Een hele goedemorgen toegewenst!

Wat een heerlijke week was het toch! Niet alleen het weer was prachtig, maar IK was ook prachtig. En misschien heb jij dat ook ervaren bij jezelf. Ik heb altijd gedacht dat ik geen fietser was, maar sinds ik een mooie mama-fiets heb met 287420 versnellingen en lekker rechtop kan zitten, fiets ik comfortabel door Leidsche Rijn en omstreken. Puur genieten. Zelfs toen ik naar Vleuten fietste en onderweg mijn ketting er opeens af lag. Gelukkig was ik dicht bij de plek van bestemming, dus hoefde ik niet ver te lopen, maar het mooist van dit alles vond ik nog mijn eigen reactie.

Geen 'shit', 'crap', 'Heb ik dat!', '(@&^!@*?!' of een enorm slachtofferig gevoel opwekken (een kunst waar ik in afgestudeerd was). Nee, ik constateerde complete rust en vrede bij mezelf. Totale acceptatie van het moment, zonder enige veroordeling. Ik zag dat mijn ketting eraf lag en ik zag dat ik niet ver hoefde te lopen om te komen waar ik wilde zijn die dag. Even later had iemand mijn ketting er weer opgezet en kon ik weer zonder problemen naar huis.

Afgelopen week heb ik weer wonderen in mijn praktijk mogen meemaken. Klanten die ondervonden hoe het is om blokkades te zien/voelen verdwijnen. En door het verdwijnen van die blokkades waren ze vrij om anders te denken. Om te zien en te voelen dat ze niet afhankelijk zijn van een ander. Dat het probleem dat ze hebben lang niet zo erg of groot is, als ze dachten. Dat ze opeens creativiteit en oplossingen konden zien.

Dus gaat dit Hartversterkertje over hoe je tegen het leven aan kunt kijken. Als het gaat om vriendschap, om de manier waarop je denkt, welke overtuigingen je hebt, hoe je gedegen orde op zaken kunt stellen.

Let op: "kunt", want niets "moet" 🙂

Een mooi weekend vol omdenk-vermogen toegewenst!

Warme groeten,


---------------

LEESTIP: 'De kracht in jezelf'

Dit boek, geschreven door Dr. Joseph Murphy, vertelt over de vermogens van je onderbewustzijn. De manier waarop je denkt bepaalt hoe jouw leven eruit ziet. Als je gaat letten op de woorden die je – bewust of onbewust – gebruikt, kun je een patroon ontdekken in waarom je leven gaat zoals het gaat.

Je kunt bijvoorbeeld bij tegenslag op twee manieren reageren. Je kunt zeggen "Dat heb ik nou altijd!" of "Ook dit zal meewerken ten goede." De eerste reactie zal je altijd dieper en dieper in de negativiteit brengen en je overtuiging en gevoel daarover alleen maar versterken. De tweede reactie zal je juist hoger en hoger in de positieve spiraal brengen en je gevoel – dat een tegenslag het einde betekent – alleen maar ontkrachten.

Ontdek waar jij allemaal toe in staat bent! >>naar boven

---------------

"Orde op zaken stellen!"

Merk je de laatste tijd aan jezelf dat je best wel behoefte hebt om grote schoonmaak in je leven te houden? Je merkt dat er iets moet gebeuren en het is niet dat je nergens je schouders onder wilt zetten, maar je vraagt je inmiddels af of het je wel wat oplevert, want je hebt al zoveel gedaan. En om de één of andere vage reden kom je steeds op hetzelfde punt terecht.

Vraag je je af: "Waarom ben ik nog steeds niet waar ik wil zijn? Wat houdt mij nou tegen?"

Nou… als je daar antwoord op wilt hebben, ben je bij mij op het juiste adres.

Wil je weten wat jij weet? Kom dan een hele dag 'Orde op zaken te stellen'. >>naar boven

---------------

Actie: "Alle mannen generaliseren!" 😉

  • schrijf 1-3 meningen van jezelf op, die je – als je eerlijk bent – nu eigenlijk in de weg zitten.
  • noteer wanneer deze meningen zijn ontstaan
  • noteer per mening wat je eigenlijk zou willen.

Probeer te voelen wat je van actiepunt 3 vindt. Is dat negatief?
Ga bij jezelf na wat je nodig hebt om dat positief te maken. naar boven

---------------

"Zij mag anders ook wel es bellen, zeg!"

Misschien ben je moe van het geven. Misschien heb je al zo vaak je neus gestoten, dat je niet meer tot geven in staat bent. En.. daardoor dus ook niet meer tot ontvangen. Dan ervaar je dus een probleem, want de stroom in je leven is weg!

Zet hier de stroom weer 'aan' >>naar boven
 

---------------
~ Het is nóóit te laat om volledig uit de verf te komen! ~
---------------
© copyright 2014 Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'
 

Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"