Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

31 mei 2014

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Een hele goedemorgen!

Er is voor velen weer en eind gekomen aan een volle werkweek. En voor anderen begint misschien een weekend vol werk. En in deze tijd is het een groot goed werk te hebben. In loondienst of als zelfstandige.

Maar of je gelukkig en rijk bent hangt niet af van het hebben van werk. Dat heb ik in de afgelopen periode weer gezien. De overvloed komt van dieper. Van hoe je tegen zaken aankijkt. Hoe je de dingen beleeft.

In dit Hartversterkertje benadrukt het artikel de noodzaak om je gevoel – en dus je blik – op gebeurtenissen te veranderen, zodat je lekker kunt leven, ondanks wat er gebeurt. De video geeft je een kans om bepaalde overtuigingen te voelen en aan te pakken. Verder een mooie uitspraak over prioriteiten stellen. En tot slot Accountability, misschien is dat iets voor jou?

Ik wens je een gezellig weekend toe met het vermogen alles wat er langskomt in rust te kunnen accepteren!

Warme groeten,

---------------

VIDEO: Je hebt 'stinkend rijk' en je hebt 'welriekend rijk'…

'Zolang ik maar voldoening vind in mijn werk.', 'Ik hoef er echt niet rijk van te worden, hoor, als ik maar gelukkig ben.', 'Geld maakt niet gelukkig.', 'Het is niet goed om geld te vragen voor mijn diensten.', 'Waarom zou ik rijk zijn, als ik gelukkig kan zijn?'…

Allemaal uitspraken en overtuigingen waarvan de onderliggende boodschap is: "rijk zijn is slecht" of "rijk zijn daar word je slecht van", "Je kunt niet én rijk zijn én gelukkig zijn".

Geef jezelf een kans om van overtuiging te veranderen >>naar boven

---------------

ACCOUNTABILITY!

Ben je als ondernemer weleens naar een groot marketingevent geweest? Dan herken je dit vast wel:

  1. Je hebt een enorme boost gekregen
  2. Allerlei ideeën zijn naar boven gekomen
  3. Je hebt nieuwe mensen leren kennen
  4. Je wilt er (weer) helemaal voor gaan !!

Thuis begin je met frisse moed meteen te IMPLEMENTEREN…, maar na een paar weken ben je het overzicht al kwijt. Dingen gaan niet helemaal zoals je dat wilt of niet snel genoeg. Je ideeën omzetten in daden blijkt toch moeilijker dan je dacht.

Je begint zaken uit te stellen, andere dingen die veel minder prioriteit hebben te doen en voor je het weet ben je uit de energie van het event en weer in de oude sleur terechtgekomen. Zucht…

Weet je wat jij nodig hebt? ACCOUNTABILITY ! >>naar boven

---------------

~ Het werk wacht wel tot je je kind de regenboog hebt laten zien.
Maar de regenboog wacht niet tot jij klaar bent met je werk. ~

P. Cloffard

---------------

Als je je verraden voelt…

Met een brok in je keel staar je naar de homepage van de website van het UWV. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven als werkzoekende en om een WW-uitkering aan te vragen. Je vingers rusten op het toetsenbord, maar er wordt geen letter getikt. Je gedachten dwalen af naar een maand geleden.

"Jou naar voren te schuiven? Ik wist niet eens dat jij interesse had?"
"Sorry, maar hoe bedoel je, je wist het niet? Ik heb je vorige maand tijdens het functioneringsgesprek nog uitgebreid verteld wat mijn ambities zijn, toen je vroeg waar ik mezelf zag over een jaar."

Wat is hier gebeurd? >>naar boven
 

---------------
~ het is nooit te laat om volledig uit de verf te komen ~
---------------
© copyright 2014 Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"