Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

17 mei 2014

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Een hele goede morgen!

Er staat ons een mooi weekend te wachten, als de weerpersonen zich niet vergissen. Dus met z'n allen weer lekker naar buiten. Waar de vogeltjes fluiten, de bijtjes zoemen, de vlindertjes fladderen en … o ja… waar die vervelende buurjongen z'n motorfiets weer stinkende toeren laat draaien op de parkeerplaats. En waar die bemoeizuchtige overbuurvrouw weer opmerkingen zal hebben over je rolschaatsende kinderen. En die saaie vent…. Kortom: waar al die andere (vervelende) mensen ook zijn.

En 'andere mensen' betekent 'relaties'. En relaties kunnen heel fijn zijn, maar ze dagen ons ook heel erg uit. Soms tot het uiterste, zoals beschreven in het artikel. Of om ons te helpen groeien, zoals dit boek over relaties beschrijft. Over de mogelijkheden om je relatie te helen of om beter met jezelf en anderen om te kunnen gaan.

Ik wens je de moed en de wijsheid om de juiste relaties aan te gaan. Om te groeien… en om dit weekend mee te BBQ-en!

Een hartegroet,

---------------

LEESTIP: 'Van elkaar houden zonder jezelf te verliezen'

"En ze leefden nog lang en gelukkig…." Zo eindigt elk sprookje. Maar een relatie is geen sprookje. Lang en gelukkig leven is geen zaak van even zwaaien met een toverstafje, maar een proces van vallen en opstaan, vergeven en vergeven worden, leren en spelen, je ergeren en liefhebben.

Dit boek – geschreven door Hal & Sidra Stone – geeft uitleg waarom relaties stuk gaan. waarom je van totale verliefdheid tot totale afkeuring kunt gaan.

Lees verder als je behoefte hebt aan passie in je relatie >>naar boven
 

---------------

THEMASESSIE: "Ik heb (veel) moeite met bepaalde mensen in mijn omgeving. Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?"

Relaties zijn onvermijdelijk. We hebben een gezin, collega's, werkgever of werknemers. En dan nog familieleden, vrienden en buren. Maar wat als het je zwaar valt om relaties te onderhouden. Als je het gevoel hebt er niet toe te doen bij anderen. Dat jouw mening of jouw gevoel voor lief wordt genomen. En dat je heel erg je best moet doen om gezien en gehoord te worden. Tijd voor een flinke portie zelfvertrouwen, niet?

Programma Deze sessie duurt 1,5 uur en bestaat voornamelijk uit EFT. In een groep van 4 – 10 mensen wordt de interventietechniek toegepast, zodat de klachten verminderen en in sommige gevallen zelfs direct oplossen.

Lees verder als je eraan toe bent om je zelfvertrouwen te vergroten >>naar boven

---------------

Wist je dat…

Emotional Freedom Techniques ook ingezet kan worden tijdens relatietherapie?

Toepassen van EFT heft weerstanden op, die tijdens een gesprek
door heftige emoties kunnen ontstaan.
Daardoor kunnen partners beter naar elkaar luisteren en
beter samenwerken bij het oplossen van hun problemen.

---------------

Wat… als je wel wilt, maar écht niet kunt?

Langzaam zet je de telefoon weer in de oplader. Hij bliept om aan te geven dat hij contact maakt. Je houdt de telefoon nog even vast, om 'm vervolgens los te laten… weer op te pakken.. en met grof geweld tegen de muur stuk te gooien.

"KLOOTZAK!!!" schreeuw je, "GORE KLOOTZAK!!!"

 

Wat is hier aan de hand? >>naar boven
 

---------------

~ het is nooit te laat om volledig uit de verf te komen ~

---------------

© copyright 2014 Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"