Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Ruimte en rust om na te denken over de toekomst !

Niet meer weten waar te beginnen. Twijfelen over alles in je leven. En het gevoel daarover wegproppen.

waar ik mee zat
Met die rugzak vol stapte ik oktober 2013 de praktijk van Asha binnen. Haar verhaal klonk overtuigend en de techniek (EFT) die ze gebruikt een wonder. Toch geloofde ik er niet zo in. Net zo min als ik in mijzelf geloofde.

Ik besloot het toch maar te proberen en sprak zo’n tien sessies af.

hoe ik het vond
Ik kreeg huiswerk mee. Zaken om over na te denken. Dat lukte niet altijd. Ontdekte ik weerstand, dan sprong Asha daar behendig op in. Met net die ene vraag en EFT als ondersteuning ruimden we blokkades op. Niet alleen van de afgelopen tijd, maar ook van jaren ervoor. En dat voelde als een bevrijding. De overtollige ballast in mijn hoofd verdween per sessie. Om niet meer of nauwelijks terug te keren. 

wat het me heeft opgeleverd
Zo ontstond ruimte en rust in mijn hoofd. Ruimte en rust om na te denken over de toekomst. Om plannen te maken. En eventuele nieuwe hindernissen makkelijker te kunnen nemen. De gedwongen overplaatsing op mijn werk voelde eerst nog als een straf, maar na een sessie bij Asha al snel als een kans.

DrukwerkNu is het een jaar later en ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik afgelopen jaar diverse droomprojecten gerealiseerd. En geloof ik weer in mezelf. De rust is er nog niet altijd, maar met de handvatten van Asha val ik niet meer terug in eerdere valkuilen.

waarom ik Asha aanbeveel
Omdat een coachingstraject met 'Zijn Wie Je Bent' een cadeau is voor jezelf en een investering voor de rest van je leven!


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe ervaring plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"