Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

28 september 2013

Dit Hartversterkertje is verstuurd door Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

Lieve mensen,

Daar zijn we weer na een lange vakantie. 🙂 Ik hoop dat het je goed gaat.

Naast op het strand zitten, fietsen en lekker eten, heb ik ook nog tv gekeken. Een paar steengoeie films gezien, maar ook een heleboel komische series en films.

En wat maakt een serie of film nou komisch? Naast het verrassende element, natuurlijk ook als iets herkenbaar is. Iedereen heeft wel iets waar hij/zij mee worstelt en naast de frustratie kun je er om lachen als je iemand met hetzelfde ziet worstelen.

Maar… soms is de vraag… is het wel zo lollig? Vooral series waar de hoofdpersoon voor Sullig of Sukkel doorgaat. Hij probeert van alles om uit zijn miserabele situatie te komen, maar uiteindelijk slaagt de hoofdpersoon er niet in. Lijdzaam ondergaat hij de lachmachine die het einde van de aflevering opvult.

Er zijn best veel series die daar over gaan. Over het dagelijkse leven. Over het feit dat je worstelt, maar niet slaagt. En natuurlijk kun je daar met een lach naar kijken, maar tegelijkertijd kan een bepaalde boodschap onbewust blijven hangen:

'Je zult niet slagen.'
'Het lukt je toch niet.'
'Jij bent niet de bedoeling.'
'Ach, geef 't maar op, het heeft toch geen zin.'
'Er verandert toch nooit wat…'

Misschien ken je dit. Misschien voel jij je wel zo. Je doet enorm je best, maar om de één of andere onverklaarbare reden, zie je niet de vruchten ervan.

En dit ken je zo goed, want dit heb je al zo vaak meegemaakt. Zo vaak dat je bent gaan geloven dat het niet anders kan. Zo vaak dat je bent gaan geloven dat het aan jou ligt.

En misschien ben je op het punt gekomen dat je niets nieuws meer durft te ondernemen, omdat je ergens bang bent dat het weer op niets uitloopt.

En dat is precies het punt waar ik je bij kan helpen. Ik kan je helpen om jouw (onbewuste) weerstand duidelijk te krijgen en te doorbreken.

Ik kan je helpen deze diepgeworstelde overtuigingen te veranderen, zodat je de moed om iets aan te pakken weer voelt. En de wijsheid en de kracht om het ook werkelijk te doen (weer) ervaart.

Als jij hieraan behoefte hebt – of je kent iemand die dat heeft – dan nodig ik je uit om een afspraak met me te maken.

Hoe eerder je jouw (emotionele) blokkade opheft, hoe eerder je je weer goed voelt om datgene te ondernemen wat voor jou nodig is.

En ik weet waar ik het over heb. Ik ben ook zo vaak tegen steeds dezelfde blokkade aangelopen en heb ook het gevoel gehad dat de moed me in de schoenen is gezakt. Maar sinds ik EFT beheers, ben ik in staat mezelf en anderen te helpen om door de blokkade heen te komen en door te gaan met: LEVEN.

Ik gun het je van harte! Gun het jezelf ook – voor zover je dat niet al doet, uiteraard 🙂

Ik wens je een ontzettend goed weekend!

---------------
~ Het is nóóit te laat om volledig uit de verf te komen ~      
---------------

 

 

 

© copyright 2013 Coachingspraktijk 'Zijn wie je bent'

 

 


Wil je mijn Hartversterkertjes via e-mail ontvangen ?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"