Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Meer zelfvertrouwen dankzij EFT !


Zonder enig idee wat EFT is en wat het voor je kan betekenen ben ik vol nieuwsgierigheid naar een informatieochtend geweest die Asha organiseerde. Ik hoorde bepaalde dingen waarvan ik het idee had dat ze mij kon helpen en dat deed mij besluiten om een sessie te volgen.


waar ik mee zat

Ik werk (nu nog) parttime als zelfstandige en ben druk bezig mijn business te vergroten. Persoonlijk contact is heel erg belangrijk maar ik werd als het ware tegen gehouden zodra ik bekende mensen persoonlijk moest gaan benaderen. Ik voelde ‘angst’ maar wist niet waarom.


hoe ik het vond

Ik was niet bekend met EFT en ben er heel open in gegaan. Asha stelde concrete vragen om diep in te kunnen gaan op het gevoel. Het heeft mij zeker goed op weg geholpen. Ik weet dat ik er nog niet volledig ben maar mijn grootste blokkade is wel veel minder.


wat het me heeft opgeleverd

Ik heb nog maar één sessie bij Asha gedaan, maar merk nu al dat ik makkelijker de telefoon pak om te gaan bellen. Soms als er toch nog een obstakel is dan neem ik even rustig de tijd om zelf EFT toe te passen en dat werkt!


aan wie ik Asha aanbeveel

Ik kan het iedereen aanraden die er open voor staat om op een andere manier aan zichzelf te werken. In het begin is het misschien een beetje vreemd maar je voelt gewoon dat de techniek werkt. Asha is een heel rustige, lieve vrouw die de tijd voor je neemt. Absoluut een aanrader! 


Sylvia Verburgt ~ Adviesbureau Se-Na
Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe ervaring plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"