Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Rustiger en minder paniekaanvallen

(Asha: "Soms krijg ik een verzoek om een kind te helpen. Dit is het getuigenis van ouders.")

waar we mee zaten

Toen onze zoon werd geboren is hij naar ons gevoel op aarde gesmeten. Zijn geboorte verliep heel snel. Hij is inmiddels zeven jaar, intelligent en een druk mannetje. Met name de drukte in zijn hoofd breekt hem op.

Hij kan zich slecht concentreren op school en is slecht gegrond. Hij verzorgd zichzelf slecht en we hebben het gevoel dat er voor hem een gebrek is aan basisveiligheid.

'Kun je met hem werken aan deze drukte, met name aan de boosheid die hij uit als dingen niet lopen zoals hij had verwacht?' 

wat het ons heeft opgeleverd

Onze zoon kwam positief, lief en superenthousiast thuis na een eerste sessie. De dagen na de sessie heeft hij minder woedebuien en wordt hij nauwelijks boos. Hij kruipt niet meer weg als hij boos is. Het blijft voor hem nog wel moeilijk om rust te bewaren als dingen anders lopen dan hij ze verwacht.

In de sessies daarop werkt Asha hard met hem aan de drukte en woordjes die zich opstapelen in zijn hoofd. Wij ervaren dat hij rustiger is geworden, minder paniekaanvallen heeft en ons weinig meer vertelt over de woordjes en drukte in zijn hoofd.

Hierdoor hebben wij ervaren dat werken met lichaamsenergie heel positief kan zijn !!

(in verband met de privacy van het kind, zijn alle namen weggelaten)


opgeluchte ouders
Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe ervaring plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"