Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Helder en begrijpbaar

Reactie op eBook: 

"Vorig weekend heb ik je ebook gelezen; helder en begrijpbaar. 
Ondanks dat ik de techniek echt nog niet volledig beheers heeft het lezen van jouw ebook me wel al geholpen!

Vorige week heb ik namelijk een heel vervelend, venijnig telefoongesprek (van bijna 45 minuten!) gevoerd.

Ik werd op de persoon aangevallen en uitgemaakt voor inflexibel, star, incommunicatief. Ik zou afhaken als het niet op mijn manier ging enzovoort.

Maar in plaats van in de emotie te schieten, mij persoonlijk aangevallen te voelen, bleef ik cool en zakelijk. Ik deed dit gedeeltelijk met de Turn/Take/Trigger aanpak, waarbij overigens het doel wel wijzigde. Eerst wilde ik de relatie behouden, maar toen ik begreep dat er niets te behouden was, liet ik dat varen.

Dat had deze persoon duidelijk niet verwacht en begon zelfs te gillen door de telefoon, wat mij lichtelijk op de lachspieren werkte. Ik heb het gesprek afgerond dat ik het jammer vond dat ze zo’n verwrongen beeld van mij had en “ik wens je oprecht al het succes toe” en was trots op mezelf! 

Nogmaals, bedankt voor je ebook !"

~ anoniem ~©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"