Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Wat heb je liever: regels of richtlijnen?

In ieders leven is een ontwikkeling gaande. Niet iedereen is zich er bewust van, maar het gebeurt toch echt. Er komt een tijd waarin de behoefte aan zelfontplooiing heel groot is. Meestal is dat zo rond iemands 40e jaar.

De regels van vroeger worden graag afgelegd. En dat geeft vrijheid, maar ook onzekerheid. Want weten hoe we het niet willen, betekent nog niet weten hoe we het wel willen.

De weg naar ontdekken van ons ware zelf gaat niet zonder hobbels. Wat daarbij heel belangrijk is, is te blijven luisteren naar ons gevoel. Naar onze innerlijke stem.

Cartoonist Liza Donnelly vertelt op ludieke wijze haar ontwikkeling. Haar loskomen van de opgelegde regels. Ik zou zeggen… laat je buikspieren even los en lach!

Heb je nog last van de regels van vroeger? Wil je jouw manier vinden om te leven?

Dan nodig ik je uit om een coachingsessie met mij te doen. Ik kan je helpen de last te verlichten, zodat je met overtuiging je eigen leven kunt leiden. Meld je nu aan voor een coachingsessie.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"