Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Moeite met ‘Nee’ zeggen…?

Veel mensen vinden het moeilijk om ‘Nee’ te zeggen. Over het algemeen hebben vrouwen daar het meest last van. Iemand vraagt of je iets wilt doen en bijna automatisch, zonder enig intern overleg, zeg je al ‘Ja’ en kom je er microseconden later achter dat dat een ‘Nee’ had moeten zijn.

Waar zijn we zo bang voor, als we eigenlijk ‘Nee’ moeten zeggen, maar het niet doen?

  • Waar zijn we zo bang voor, als we eigenlijk onze grenzen moeten aangeven bij familie en vrienden, maar het niet doen?
  • Waar zijn we zo bang voor, als we eigenlijk voor onszelf moeten opkomen, maar het niet doen?

Bahia Shehab, een Egyptische kunstenares, bracht het ‘Nee’-zeggen in de praktijk. Met haar kunstwerk ‘Duizend keer nee’ nam ze deel aan de Arabische lente. Een revolutie waarin duidelijk werd hoe er werd omgegaan met ‘Nee’-zeggers. En toch deed ze het…

Kunnen de gevolgen voor jou ook zo erg zijn? Wanneer jij ‘Nee’ zegt?

Vind je het nog steeds moeilijk om ‘Nee’ te zeggen en wil je dat in je systeem veranderen?

Dan nodig ik je uit om een EFT-coachingsessie met mij te doen. Met EFT kan namelijk je fysiologische systeem worden aangepast, zodat iets als ‘Nee’ zeggen heel normaal en goed voelt. Je kunt je vandaag nog aanmelden voor een EFT-coachingsessie.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"