Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Leven vanuit jezelf !

Het is zo belangrijk om vanuit je jezelf te leven. Om vanuit je hart keuzes te maken. Afgelopen week was ik bij een bijeenkomst van Vereniging VOL (vrouwen ondernemen in Leidsche Rijn) – een ontzettend leuke vrouwennetwerkgroep (zei ze licht bevooroordeeld).

De workshop ging over het maken van een filmpje voor op je website. Een zinvol onderwerp voor vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf in het voetlicht willen zetten. Degene die de workshop gaf is zeer bedreven in het maken van reclamefilms als professional. Hij had heel veel uitstekende tips en trucs.

Ook gaf hij voorbeelden van wat wel en niet werkt. Althans… in zijn ogen. Want wat wij steeds doen als mensen is een mening hebben over zaken vanuit onze eigen positie. Deze filmmaker is helemaal ‘into-movies’, dus bekijkt een website met andere ogen dan een tekstschrijver. Of een fotograaf. Of een marketeer. Als filmmaker vind hij dat filmpjes op websites niet te klein moeten worden afgebeeld. Terwijl een tekstschrijver juist weer vindt dat de tekst prominenter aanwezig moet zijn. Een fotograaf zal meer aandacht hebben voor de weergave van de foto’s en een marketeer heeft vast wel wat op te merken over wat waar moet staan op een website.

En zo kijkt iedereen vanuit een bepaalde hoek naar jouw leven. Als de ouder, het kind, de leraar, de leerling, de buurvrouw, de baas, de ondergeschikte, de aannemer…. etc. En iedereen heeft een mening. De één vindt dat je meer dit… terwijl de ander vindt dat je minder dat… De volgende vindt dat je beter zus… en weer iemand anders vindt dat het beter voor je is als je zo….

Maar wat is nu de waarheid? Misschien vind je al die betrokkenheid leuk of baal je er juist van. Het belangrijkst is natuurlijk wat jij vindt van je leven. Wat vind jij dat je meer/minder/zus/zo zou moeten doen? En waarom?

Toets alles wat anderen tegen je zeggen met je hart. Met jouw gevoel. Voel of het resoneert met jouw connectie met De Eeuwige, De Bron, God of hoe het ook voor je heet. Durf te vertrouwen op datgene dat uit jouw binnenste komt. Want wat uit jouw binnenste komt is tenminste echt.

Heb je moeite om bij bepaalde kwesties uit te vinden wat JIJ ervan vindt? Kan je door het vele advies om je heen jouw hart niet horen praten?

Dan nodig ik je uit om een coachingsessie met mij te doen, want ik kan je helpen je eigen antwoorden te vinden. Daar ben ik heel goed in. Meld je nu aan voor een coachingsessie.


Vereniging VOL is een vrouwennetwerkgroep voor vrouwelijke ondernemers die wonen en/of werken in/vanuit Leidsche Rijn (Utrecht).


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"