Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Lach jij nog wel eens… de laatste tijd?

‘Wat valt er te lachen?’ zeg je misschien. Met de aankondigingen van ons nieuwe kabinet zou je inderdaad niet zeggen dat er wat te lachen valt. Het journaal en andere berichtgevingen vertellen ons dagelijks dat we sombere tijden tegemoet gaan en daarom dus ook somber gestemd moeten zijn. Deze aanwijzingen worden dan ook nog bevestigd door mensen die in geuren en kleuren sombere en horrorachtige verhalen vertellen over wat hen allemaal is overkomen en gaat overkomen (!).

Maar is het je ook opgevallen dat sommige mensen alle crises overleven? Dat het dagelijkse onheil hen niet lijkt te raken? Deze mensen hebben door dat hun welzijn niet afhangt van anderen. Zelfs niet van de regering. Ze hebben er – bewust of onbewust – voor gekozen om niet de aangereikte realiteit te geloven, maar hun eigen realiteit te creëren. En daardoor leven ze in rust… ondanks wat er om hen heen gebeurt.

Als we geloven wat er over ons wordt uitgesproken, dan zijn we de sigaar. Want de één vindt ons lief, de ander vindt ons weer een kreng. De één vindt ons sterk, de ander vindt ons juist weer zwak. Dan bestempelt iemand ons als hopeloos, terwijl een ander ons weer capabel vindt. En als we dat steeds binnen laten komen, dan leiden we een nogal turbulent leven. Lief – Kreng – Sterk – Zwak – Hopeloos – Capabel…-zucht –

Maar zodra we geloven wat er uit ons binnenste komt, zijn we stabiel. Want wat er uit onszelf komt is echt. De vraag is natuurlijk… wat denken we zelf over onszelf en over onze realiteit? Als we geloven gedoemd te zijn om een uitkering te hebben, dan zullen we die waarschijnlijk ook altijd houden. Als we geloven dat elke crisis ons raakt, dan zal dat waarschijnlijk ook gebeuren.

Wat er uit ons binnenste komt, komt van ons onderbewustzijn. En als ons onderbewustzijn hele andere dingen roept dan wat wij zeggen, dan zijn we ook de sigaar! Als we voor de spiegel staan en zeggen ‘Ik ben een capabele vrouw’, maar ons onderbewustzijn hoont: ‘Ja hoor, geloof je het zelf?’, dan kunnen we affirmeren wat we willen, maar we zullen nooit echt geloven wat we zeggen.

Het is daarom zaak dat we die vastgelegde negatieve overtuigingen over onszelf veranderen. Anders blijven we denken dat de ons aangereikte versie van de realiteit de enige waarheid is. Wanneer we de oorzaak van onze negatieve overtuigingen oplossen, dan kunnen we een leven voor onszelf creëren die elke crisis overleeft.

Wil je korte metten maken met de oorzaken van al jouw negatieve overtuigingen?
Ben je het zat in tweestrijd te zijn met je onderbewustzijn?

Geef je dan op voor een EFT-coachingsessie met mij. Want met EFT kunnen de oorzaken van negativiteit worden opgelost, zodat je je eigen realiteit kunt scheppen en het leven kunt leiden dat je wilt leiden.
Gun het jezelf en meld je vandaag nog aan voor een EFT-coachingsessie.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"