Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Ik heb het hard nodig deze dagen

Reactie op eBook

"Ik heb het hard nodig deze dagen en ik ben dankbaar dat ik dit gratis eBook heb gevonden.
Ik ben iemand die gauw op zijn teentjes wordt getrapt en wanneer iemand een pijnlijke opmerking maakt, is het moeilijk voor mij iets goeds terug te zeggen. Ik zeg vaak iets terug waarvan ik later spijt van heb, maar het is vaker zo dat ik mijn gevoelens niet duidelijk kan verwoorden waardoor die wrok opgespaard blijft.

Het is nog moeilijk voor mij iets los te laten, maar ik leer…
Ik hoop veel uit uw eBook te halen zodat ik mijn gevoelens beter onder woorden kan brengen."©2023 Praktijk "Zijn wie je bent"