Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

‘Als het leven een spel is,…


dan zijn dit de regels'

Voor velen van ons is het leven alles behalve een spel. Nee, het leven kan soms heel verwarrend en chaotisch overkomen. En soms zouden we graag een handleiding willen. Of uitleg net voordat we geboren worden.

In dit boek wordt op begrijpelijke wijze en met praktische voorbeelden de 10 regels van het mens-zijn beschreven.

Een zeer inspirerend en leerzaam boek.

Als je deze regels begrijpt en kunt integreren in je leven, dan zal je het leven meer als een spel gaan zien. En dat brengt lucht. Althans, dat heb ik ervaren toen ik het boek las…


Dr. Chérie Carter-Scott heeft veel boeken geschreven en trad ook meerdere malen op bij Oprah Winfrey. 

De 10 regels van het mens-zijn

  1. Je ontvangt een lichaam. Dat kun je leuk vinden of haten, maar het is van jou voor de gehele periode.
  2. Je zult lessen leren. Je bent ingeschreven in een full-time informele school genaamd, "Het Leven."
  3. Er zijn geen fouten, alleen lessen. Groei is een proces van vallen, opstaan en experimenteren. De "mislukte" experimenten zijn evenzeer een deel van het proces als de experimenten die uiteindelijk "werken".
  4. Lessen worden herhaald tot ze geleerd zijn. Een les wordt aan je gepresenteerd in verschillende vormen totdat je het geleerd hebt. Pas als je het hebt geleerd, kun je verder gaan met de volgende les.
  5. Het leren van lessen kent geen einde. Er is geen aspect van het leven dat geen lessen in zich heeft. Als je nog leeft betekent dat dat er nog lessen te leren zijn.
  6. "Daar" is geen betere plaats dan "hier". Als "daar" is uitgegroeid tot een "hier", zul je gewoon een andere "daar" vinden dat er weer beter uitziet dan het nieuwe "hier".
  7. Andere mensen zijn slechts spiegels van je. Je kunt niets van een ander haten of liefhebben, tenzij het ​​iets wat je haat of liefhebt van jezelf weerspiegelt.
  8. Wat je zelf van je leven maakt is aan jou. Je hebt alle gereedschap en middelen die je nodig hebt. Wat je daarmee doet is aan jou. De keuze is aan jou.
  9. Jouw antwoorden liggen in jezelf. De antwoorden op levensvragen liggen in jezelf. Het enige wat je hoeft te doen is kijken, luisteren en vertrouwen.
  10. Je vergeet al deze regels wanneer je geboren wordt.


Ik kan je dit boek echt aanraden >>


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuwe recensie plaats?


©2022 Praktijk "Zijn wie je bent"