Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Wat je allemaal wel niet kunt doen met je webcam !

Het is algemeen bekend dat we blij worden van schoonheid en gratie. Als je in een ruimte komt die goed verlicht is en netjes opgeruimd, dan kan je je daar snel thuisvoelen. Als een ruimte rommelig is of vies, dan voel je je niet prettig. Van de ene ruimte krijg je energie. De andere ruimte ontneemt je juist energie.

Zoek daarom dan ook naar zaken die je energie geven, als je je niet zo goed voelt. Neem de tijd voor een pauze, om even een wandelingetje te maken of om even naar je favoriete muziek te luisteren. Omring jezelf met de dingen die jij mooi vindt.

Enige tijd geleden zag ik deze video. Het hele concept vind ik zo mooi. Zo prachtig hoe er gewerkt is met de hedendaagse techniek. Een techniek die landsgrenzen doen wegvallen. Opeens kun je deel zijn van het grootste koor ter wereld, zonder je huis te verlaten. Dit soort projecten inspireren mij en het doet me altijd goed om te zien hoe iemand zijn/haar droom verwezenlijkt.

Componist Eric Whitacre vertelt hoe hij tot dit concept is gekomen. Ik vond het zeer inspirerend. Misschien jij ook.

En dit is de volledige versie van één van zijn stukken.
Al houd je niet van dit soort muziek, het is wel boeiend om te zien wat ze er uiteindelijk van gemaakt hebben.

Eric Whitacre’s Virtual Choir – ‘Lux Aurumque’

Van welke muziek, kunstwerk of gedicht krijg je energie?
En lukt het je ook die erbij te pakken als je je wat minder voelt?


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2021 Praktijk "Zijn wie je bent"