Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Tijd voor je APK ?

Afgelopen week ging ik naar een netwerkbijeenkomst voor alleen vrouwelijke ondernemers. Het was een gezellige en zeer informatieve avond. Tijdens zo’n bijeenkomst kan je inspiratie opdoen en meer leren over het onderwerp waar de lezing over wordt gegeven.

Maar je leert ook veel van elkaar. Tijdens de introductie raakte ik aan de praat met een vriendelijke vrouw. We spraken over ons doel voor onze cliënten, namelijk dat ze goed in hun vel komen te zitten en volop van het leven kunnen genieten. Niet gehinderd door pijn. Alletta, want zo heet deze vrouw, vertelde dat zij sportmasseur is en ook stoelmassages geeft bij bedrijven en evenementen. Haar werk is voornamelijk preventief. Dus gericht op het voorkomen van blessures.

‘Ik bied onder andere een APK aan.’ zei ze met een brede lach. Een onderhoudsbeurt. Zodat de spieren soepel en sterk blijven. En de kans op blessures vermindert. Dus een APK voor je lichaam bestaat, voor het geval je dat nog niet wist. Handig om te weten, wanneer je weer es met je hand langs je stijve nek wrijft 😉

‘Maar jij doet toch eigenlijk hetzelfde?’ vraagt Alletta aan me. ‘Jij geeft ook APK’s, maar dan op het mentale vlak.’ Zo had ik het nog niet bekeken. Even liet ik mijn gedachten erover gaan en inderdaad… dat is ook wat ik doe.

Ik begeleid vrouwen niet alleen bij het oplossen van dilemma’s en doorbreken van impasses, maar ook bij het voorkomen van stress en het herhaaldelijk vallen in steeds dezelfde (!) valkuilen.

Stel, je bent hersteld van een burnout en je bent weer rustig aan het werk gegaan. In de periode daar voorafgaand heb je geleerd waarom je burnout bent geraakt en hoe je dat kunt voorkomen in de toekomst. Maar eenmaal op de (oude) werkplek, kan het lastig zijn om het geleerde in de praktijk te blijven brengen.

Dan is het goed te weten dat je via e-Coaching gestructureerde steun van mij kunt krijgen. Ik kan je helpen je doel voor de dag/week/maand te halen.

En ook voor wekelijkse of maandelijkse evaluaties kan je ook bij mij terecht, zodat je steeds zelf kunt monitoren of je nog op de juiste weg zit. En… nog veel belangrijker… dat ‘jouw voertuig’ (JIJ) nog optimaal functioneert.

Iedereen heeft een persoonlijke APK nodig. Zelf heb ik een mentor en een intervisie-coach om te zorgen dat ook ik optimaal blijf functioneren en goed kan zorgen voor mijn cliënten.

Is het tijd voor jouw APK? Jouw Algemene Periodieke Keuring? Wil je weten of je nog steeds goed bezig bent? Heb je hier en daar wat horen rammelen bij jezelf wat je verontrust en zou je dat graag nagekeken willen zien?


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2019 Praktijk "Zijn wie je bent"