Ik begeleid goed opgeleide, zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar bij het oplossen van emotionele blokkades, zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Je hebt van die dagen…

Afgelopen week ging er van alles mis:

  • Mijn mobiele telefoon wilde niet meer opstarten
  • Onze vaste telefoon begaf het ook opeens
  • De router kon onze server niet meer vinden
  • Internetten en e-mailen was voor een paar dagen niet mogelijk
  • etc…

Op zulke dagen vraag ik me af hoe we dat vroeger ook al weer deden…

Ik had een nieuwsbrief te versturen, maar dat ging niet. Ik kon geen telefoonnummers opzoeken, want zo’n molentje met kaartjes hebben we al jaren niet meer. Ik had nog wat verslagen te maken voor cliĆ«nten, maar kon niet bij de bestanden op onze server. En ik kon even niet e-coachen. Pffff….

En als dit zo gebeurt, dan baal ik best wel. Best wel ontzettend. En dan is wegzakken in een negatieve spiraal wel heel verleidelijk. Maar na een fikse schreeuw besloot ik de dingen te nemen zoals ze zijn. En gewoon… te wachten tot het tij weer gekeerd is.

Rustig ademhalen en de tijd nemen om te kijken naar zaken waar even geen tijd voor was. En dan kunnen de meest verrassende dingen gebeuren.

De presentator in dit filmpje had ook een keuze, toen de techniek hem in de steek liet. Kijk hoe hij door zijn nachtmerrie heen gaat:

Merk je bij jezelf dat je snel in een negatieve spiraal terechtkomt, zodra er iets fout gaat? Hoe voelt dat? Wat wil je?


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2024 Praktijk "Zijn wie je bent"