Ik begeleid goed opgeleide,
zelfsturende vrouwen vanaf 30 jaar
bij het oplossen van emotionele blokkades,
zodat ze volledig uit de verf kunnen komen!

Zonder kwetsbaarheid geen vernieuwing, creativiteit en verandering!

zonder-kwetsbaarheid-geen-vernieuwing-creativiteit-en-veranderingNiemand wil kwetsbaar zijn, want kwetsbaarheid staat gelijk aan zwakheid. Als je kwetsbaar bent, kun je gekwetst worden. Maar is dat zo? Is dit waar? En wat zou er nog meer kunnen gebeuren als je kwetsbaar bent?


Brené Brown
is een expert op het gebied van schaamte en kwetsbaarheid.

Ze heeft het jarenlang onderzocht en vooral.. ondervonden. Bekijk deze video met aandacht en kijk wat je ervan kunt meenemen voor jezelf. Om je vermogen om kwetsbaar te zijn te ontwikkelen. Om te zien dat je kwetsbaarheid je grootste kracht is.


Wil je een e-mailtje ontvangen zodra ik een nieuw artikel plaats?


©2020 Praktijk "Zijn wie je bent"